Monday, July 13, 2009

Kuasa Twitter ( Versi DVD )Bakal Berada Di Pasaran......


Kuasa Twitter ini telah diusahakan oleh seorang pengiat online bisnes yang menggelarkan dirinya Pedagang IT.. Jika Anda selalu berforum di Wangcyber... tentu anda sinonim dengan nama beliau ini...

Ebook ini belum di lancarkan lagi.. tetapi anda jangan lepaskan peluang untuk menempahnya dengan memberikan emel anda ke laman web Kuasa Twitter ini... Setelah anda memberikan emel anda.. segala berita tentang Kuasa Twitter akan dihantar ke emel anda..

Jadi Jangan lepaskan peluang ini... Sila tempah tempat anda...

Untuk Keterangan Lanjut Sila Klik Di Sini

0 comments:

Post a Comment

 
"Semoga Tahun 2011 Menjadikan Kita Lebih Baik Dari Tahun Sebelum-Sebelumnya"
" Suatu Kejayaan Yang Dikecapi Dengan Kepayahan Lebih Nikmat Daripada Suatu Yang Mudah Di Perolehi... Untuk Mencapai Kejayaan Bukanlah Suatu Yang Mudah.. Perlu Perancangan Dan Perlaksaan Yang Rapi.. Sekali Gagal Bukan Bermakna Gagal Selamanya... Bangkit Dan Teruskan Perjuangan... Pasti Cahaya Gemilang Akan Kelihatan... "
" Belajar dan Terus Belajar Adalah Penting Dalam Hidup Ini... Untuk Mencapai Kejayaan, Belajarlah Untuk Memantapkan Lagi Pengetahuan Di Dada... Bila Sudah Berilmu... Praktikkanlah Supaya Kita Lebih Mahir Dan Tidak Lupa.. Bila Sudah Berjaya.. Janganlah Sombong... Kongsilah Ilmu Bersama-sama.. "

Blog Imabiz Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template