Friday, April 24, 2009

Salam Perkenalan

Kewujudan blog imabiz ini adalah bertujuan untuk memaparkan pengalaman yang saya alami di dalam dunia internet ini. Sememangnya, perniagaan internet ini memang banyak memberikan saya pelbagai pengalaman pahit dan manis. Walaupun dengan pelbagai rintangan, saya terus berusaha untuk menjadi seorang usahawan internet yang berjaya.

Di dalah blog ini juga saya ingin berkongsi dengan para pembaca semua tentang perniagaan internet yang saya ingin dan telah ceburi dan bermacam-macam kaedah untuk berjaya.

Saya harap anda semua akan mendapat ilmu dan sesuatu yang menarik di sini.

Sekian terima kasih.

0 comments:

Post a Comment

 
"Semoga Tahun 2011 Menjadikan Kita Lebih Baik Dari Tahun Sebelum-Sebelumnya"
" Suatu Kejayaan Yang Dikecapi Dengan Kepayahan Lebih Nikmat Daripada Suatu Yang Mudah Di Perolehi... Untuk Mencapai Kejayaan Bukanlah Suatu Yang Mudah.. Perlu Perancangan Dan Perlaksaan Yang Rapi.. Sekali Gagal Bukan Bermakna Gagal Selamanya... Bangkit Dan Teruskan Perjuangan... Pasti Cahaya Gemilang Akan Kelihatan... "
" Belajar dan Terus Belajar Adalah Penting Dalam Hidup Ini... Untuk Mencapai Kejayaan, Belajarlah Untuk Memantapkan Lagi Pengetahuan Di Dada... Bila Sudah Berilmu... Praktikkanlah Supaya Kita Lebih Mahir Dan Tidak Lupa.. Bila Sudah Berjaya.. Janganlah Sombong... Kongsilah Ilmu Bersama-sama.. "

Blog Imabiz Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template