Thursday, December 31, 2009

Topup RM3 - Perniagaan Topup Serendah RM3

salam sejahtera imabiz ucapkan kepada pembaca blog ini... Selamat Tahun Baru.. Tahun 2010 telah pun muncul... lembaran baru akan dibina... tahun baru nie imabiz akan cuba berkongsi lebih banyak info yang berguna untuk anda semua...

so, bermulanya tahun 2010 pada hari ini.. imabiz nak kongsi satu peluang untuk anda memulakan bisnes atau perniagaan dengan modal yang rendah... tidak kira siapa anda... anda pasti boleh berjaya dengan perniagaan ini jika teknik promosi atau pemasaran anda tepat dan betul... bisnes atau perniagaan yang imabiz maksudkan adalah perniagaan topup... perniagaan ini lebih dikenali dengan Topup RM3...



Mari kita lihat serba sedikit mengenai Syarikat Pengendali Perniagaan Topup ini :

Momey Resources (SA0120818-A) adalah merupakan sebuah syarikat yang mengendalikan server topup autoreload melalui Khidmat Pesanan Ringkas (SMS) serta melalui Yahoo Messenger (YM) dengan e-load system yang diberi nama EzyTopup. Produk utamanya ialah flexireload (topup) prepaid Maxis, Celcom, Digi, Umobile & iTalk. Syarikat Momey Resources adalah milik Bumiputera yang diterajui oleh saudara Mohd Muhaimin B. Abd. Hamid (Pengurus) & ditubuhkan di Batu Caves, Selangor, Malaysia pada tahun 2008 & kini sedang pesat membangun. Syarikat Momey Resources berkerjasama dengan sebuah syarikat pengendali server iaitu syarikat ZM Easy Mobile yang kini berada di Kelantan.

Momey Resources menawarkan flexireload (topup) prepaid Celcom, Maxis, Digi, iTalk & Umobile yang merupakan produk utamanya. Flexireload (topup) prepaid Digi, iTalk & Umobile.

Sesiapa pun boleh memulakan perniagaan ini dengan mudah dan serta-merta sebaik sahaja anda membayar yuran pendaftaran RM20.00. Anda boleh mula menjalankan bisnes jualan topup prepaid selepas pengaktifan & pengesahan dibuat. Semua urusan jualan topup prepaid anda atau hal yang berkaitan hanya dengan menggunakan sistem SMS dari telefon bimbit anda. Momey Resources menawarkan margin profit keuntungan jualan (komisen) topup prepaid yang cukup tinggi iaitu sehingga 9%.

Kepada yang berminat untuk memulakan bisnes topup secara part time, full time, kecil-kecilan atau sederhana mahupun besar-besaran, inilah peluang untuk anda. Sertailah kami di Bisness Topup yang menggunakan sistem topup autoreload (e-load system) yang canggih & mudah serta beroperasi sehingga 24 jam. Sistem biz kami tidak berdasarkan sistem MLM atau seangkatan dengannya. Income adalah secara Real-Time.

Sekiranya anda telah menghantar sms untuk proses transaksi topup, anda akan menerima sms pengesahan beserta baki terkini easy reload anda dari server secara automatik selepas transaksi tersebut berjaya diproses. Sebagai contoh, sekiranya dalam akaun easyreload anda ada RM100.00. Anda topup pelanggan RM10.00, server (syarikat) hanya akan potong RM9.50 (5%) sahaja dari akaun anda & anda akan menerima mesej dari server secara automatik memaklumkan nombor pelanggan anda telah berjaya di topup & baki terkini di dalam akaun anda ialah RM90.50.

Anda hanya perlu ada nombor Celcom, Maxis & Digi untuk pendaftaran. Tiada caj tambahan & tiada syarat-syarat tambahan yang akan dikenakan.

Untuk proses penambahan modal lanjutan ia bergantung kepada kemampuan anda. Kami menyediakan kemudahan MAYBANK, CIMB & Bank Islam untuk anda bagi urusan pembayaran pendaftaran & juga urusan penambahan modal (kredit) topup melalui bank-in via offline ataupun online.


Mari Kita Lihat Apa Kelebihan Perniagaan Ini :

1)Yuran pendaftaran keahlian yang rendah(Hanya RM20 seumur hidup).
2)Tiada yuran bulanan dan tahunan.
3)Urusniaga prepaid topup secara SMS.
4)Urusniaga topup 24 jam dan dimana sahaja anda berada.
5)Serve laju.
6)Margin keuntungan yang tinggi.
7)Bukan MLM
8)Bukan piramid.
9)Sistem topup secara Autoreload(topup terus dihantar ke handphone pelanggan).
10)Tidak perlu menyimpan stok kad prepaid.
11)Tidak perlu mempunyai bangunan kedai topup.
12)Boleh tambah modal setiap hari.
13)Keuntungan diperoleh serta merta.
14)Menerima laporan transaksi setiap kali jualan dilakukan.
15)Penambahan modal minima RM10.
16)Keuntungan sehingga 9%.

Mari Kita Lihat Margin Keuntungan Perniagaan Ini :



Mari Kita Lihat Pula Bagaimana Sistem Perniagaan Ini Beroperasi :



Apa Pendapat Imabiz Tentang Perniagaan Ini :

Bagi imabiz, perniagaan ini pasti menguntungkan anda kerana topup adalah satu keperluan yang amat diperlukan masa kini... jadi, prospek pelanggan anda juga amat luas dibandingkan dengan perniagaan lain.. modal permulaan yang diperlukan juga rendah... jika anda tidak menjual sekalipun.. anda boleh berjimat dengan perniagaan ini apabila anda ingin topup handphone anda sendiri.. berbaloi-baloi...

Jadi jangan lepaskan peluang ini... sertai Topup RM3 sekarang juga...

Untuk Keterangan Lanjut Sila Klik DI SINI
Continue Reading...

Wednesday, December 30, 2009

Ebook Rahsia + Senjata Pemasaran (Limited Time Offer)

Salam sejahtera imabiz ucapkan kepada pembaca setia blog ini dan pengunjung yang baru menjenguk blog ini selamat dtg imabiz ucapkan... esok kite akan melangkah ke tahun baru tahun 2010... imabiz berharap tahun baru ini menjadikan kite semua lebih baik dari sebelumnya...

hari ini imabiz nak kongsikan satu produk atau satu ebook atau satu panduan atau satu pembokaran rahsia yang memang sangat menarik.. ebook ini adalah satu panduan rahsia.. maknenyer teknik yang hendak dikongsikan adalah rahsia dan akan terbongkar apabila anda membeli produk tersebut... Ebook Rahsia ini telah dipromosikan di Wangcyber oleh buzzupteam salah seorang dari ahli WC yang aktif berforum di sana...



Mari kita lihat apa pesanan buzzupteam mengenai produk ini :

PERNAHKAH ANDA TERFIKIR MENJANA WANG DI INTERNET TANPA MEMILIKI PRODUK SENDIRI MAHUPUN LAMAN WEB?

“Saya Berjaya memperolehi $50 pertama di internet dalam masa kurang sehari”

Saya pasti anda semua sudah putus asa dengan perniagaan internet. Masih ada sesetengah yang menguntungkan, tetapi adakah anda mendapat terus wang anda, pastinya google akan membayarnya pada hujung bulan kan?
Mahukah anda jika seseorang melakukan transaksi produk yang anda jual dan anda terus mendapatkan wang ke akaun paypal?
Malah, anda tidak perlu melakukan penghantaran produk anda kerana instant download link akan muncul selepas pelanggan melakukan pembayaran.

KENAPA IANYA LEBIH BAIK DARI CLICKBANK?
1.Fee untuk menjadi vendor di clickbank terlalu mahal berbanding yang akan saya ajarkan iaitu percuma seminggu dan $5 sebulan untuk seterusnya.
2.Proses penerimaan pembayaran begitu merumitkan tetapi apa yang akan saya ajarkan ialah terus diterima ke akaun paypal anda.

Dalam pakej ini anda akan mendapat:
-Tutorial langkah demi langkah untuk mencipta produk hinggalah memasang system affiliate secara percuma.
-Tutorial berbentuk gambar rajah.
-Tempat rahsia mendapatkan produk.


Apa pendapat imabiz?

bagi imabiz... panduan ini membongkarkan satu teknik seperti clickbank dimana kita mempromosikan produk kita di clickbank tetapi dengan teknik rahsia ini kos fee vendor dapat dikurangkan.. memang sesuai untuk sesiapa yang ingin menjual produk secara Auto kerana penghantaran produk anda akan dilakukan secara auto setelah pembayaran dilakukan oleh pembeli... dan bonus bagi anda kerana Ebook Rahsia ini disertakan dengan satu lagi rahsia iaitu Rahsia Pemasaran... Pemasaran sesuatu produk amatlah penting kepada semua pengiat IM yang aktif.. tanpa pemasaran maka hasil jualan juga berkurangan.. Jadi, dengan bonus yang diberikan anda sudah tentu akan dapat meningkatkan hasil jualan anda..

Jangan Lepaskan Peluang Hebat Ini.. Dapatkan Ebook Rahsia ini SEGERA sebelum harga dinaikkan atau ditamatkan penjualannya...

Untuk Keterangan Lanjut Sila Klik DI SINI...
Continue Reading...

Saturday, December 26, 2009

Panduan Feedburner Edisi Percuma

Dengan Lafaz Bismillahirrahmanirrahim, imabiz melancarkan produk sulung imabiz..

PANDUAN FEEDBURNER EDISI PERCUMA




ISI KANDUNGAN

1. PRAKATA
2. GOOGLE FEEDBURNER
3. KAEDAH LANGGANAN FEEDBURNER
4. PANDUAN MENDAFTAR / SIGN UP FEEDBURNER
5. PANDUAN MEMASUKKAN HEADLINE ANIMATOR DI SIGNATURE FORUM
6. MEMASUKKAN HEADLINE ANIMATOR DI BLOGSPOT
7. PANDUAN MEMASUKKAN EMAIL SUBCRIPTIONS KE BLOGSPOT
8. PANDUAN FEEDBURNER UPDATE POST BLOG TERUS KE AKUAN TWITTER
9. PENUTUP
10. Lain-Lain Perkongsian Di Imabiz Dot Co.Cc

Untuk Muat Turun Panduan Feedburner Sila Klik DOWNLOAD

Disebabkan ini adalah produk sulung imabiz, jadi imabiz rasa masih banyak yang perlu imabiz perbaiki... Jika ada sebarang cadangan atau komen atau teguran sila tinggalkan komen anda dibawah ini....
Continue Reading...

Friday, December 25, 2009

Backlink Booster - Ketahui Cara Mudah Membina Empayar Backlink

salam sejahtera imabiz ucapkan... kali ini imabiz nak kongsi satu panduan yang memang imabiz sarankan untuk dimiliki iaitu panduan Backlink Booster... Backlink Booster ini adalah panduan yang telah dihasilkan oleh saudara Hassaidi pemilik kepada blog Hassaidi DOT Com.. satu laman web yang imabiz telah diskuss atau terangkan sebelum nie...



Mari kita lihat pesanan dari pencipta panduan atau produk Backlink Booster ini :

Sejak awal penglibatan saya dalam dunia internet marketing, perkara yang paling sukar adalah mendapatkan kedudukan ranking tertinggi di google. Bukan kerana saya tidak mengetahui cara SEO yang berkesan. Tetapi, saya teramat-amat malas untuk membuat backlink kerana ianya sesuatu yang amat melecehkan dan memenatkan. Untuk pengetahuan semua, backlink adalah antara faktor terpenting untuk mendapatkan kedudukan yang tertinggi di google.

Saya telah mencuba pelbagai cara untuk mencari teknik-teknik yang saya rasakan mudah dan senang. Saya belajar dari pelbagai ebook, blog, forum dan perbincangan dengan beberapa Internet Marketer yang lain. Saya cuba satu persatu teknik tersebut.

Akhirnya, saya telah menjumpai beberapa teknik yang amat mudah sekali untuk membuat backlink dan dari sinilah terciptanya...

"Backlink Booster"


Kelebihan Backlink Booster

* Menjimatkan masa anda membuat backlink.

* Meningkatkan kedudukan website anda di search engine seperti google.

* Tidak perlu mengupah pakar SEO

* Tidak perlu mengupah orang membina empayar backlink anda

* Meningkatkan jumlah pelawat ke website anda



Apa pendapat imabiz tentang Backlink Booster :

Imabiz amat mengsyorkan anda memiliki panduan mampu milik ini kerana harga yang ditawarkan amatlah rendah berbanding produk SEO lain... dengan panduan ini membuatkan blog atau laman web anda akan segera diindex di enjin carian seperti google atau yahoo dan seterusnya akan terpapar di page utama enjin carian tersebut.. teknik yang diberikan amat simple dan mudah untuk difahami.. cara yang selama ini imabiz gunakan untuk seo kan blog imabiz amat leceh dan sukar... dan dengan panduan Backlink Booster ini, barulah imabiz mengetahui cara termudah untuk melakukan atau mendapatkan backlink... terima kasih kepada saudara Hassaidi kerana menghasilkan produk yang hebat ini.. produk ini juga disertakan dengan beberape bonus extra yang amat berguna untuk kita mendapatkan backlink dengan segera...

Jadi, jangan tunggu lagi.. dapatkan segera Backlink Booster ini..

Untuk Keterangan Lanjut Sila Klik DI SINI
Continue Reading...

Hassaidi DOT Com - Story Of Successful Young Man, Share Free Info Internet Marketing

Salam sejahtera imabiz ucapkan kepada pembaca atau pengunjung blog ini.. hari ini imabiz rase macam sunyi sikit online nie.. mungkin masing-masing sudah terasa bahang tahun baru 2010 dan persiapan pembukaan semula sesi persekolahan... mungkin masing-masing agak sibuk dengan hal mereka..

Hari ini imabiz nak kongsi satu laman web atau blog yang amat sesuai untuk para IM atau Internet Marketer mencari panduan yang berguna untuk bergiat lebih aktif lagi... blog yang imabiz maksudkan adalah Hassaidi DOT Com... dimiliki oleh saudara Hassaidi... beliau adalah salah seorang marketer online yang bergiat aktif dan berkongsi ilmu pengetahuan dari pengalaman beliau di dalam blog Hassaidi DOT Com..



Antara kandungan menarik di dalam Hassaidi DOT Com :

Cara membuka akaun adsense dengan DOCSTOC

Cara pantas menarik trafik ke blog

Cara mudah hide IP Address anda

dan banyak lagi panduan yang boleh kita ambil dari blog ini..

Apa yang menarik tentang Hassaidi DOT Com :

bagi imabiz blog yang seperti inilah yang imabiz akan selalu jenguk kerana imabiz akan dapat belajar sesuatu daripadanya... panduan-panduan yang diberikan sudah tentu kita boleh gunakan untuk memantapkan lagi kemahiran IM kita... theme yang digunakan juga amat menarik dan sedap mata memandang... yang paling menarik terdapat ruang atau page pertanyaan yang kita boleh gunakan untuk mengajukan persoalan berkenaan masalah online nie...

Jadi, mari kita gali ilmu di Hassaidi DOT Com...

Untuk Maklumat Lanjut Sila Klik DI SINI
Continue Reading...

Thursday, December 24, 2009

BahasaInggeris.Com - Panduan Praktikal Menguasai Bahasa Inggeris Cara Mudah

Salam sejahtera... hari nie adalah sambutan hari krismas... umat Islam tidak menyambut perayaan ini... tetapi dah diisytiharkan cuti.. jadi ramailah yang cuti... yela... kan Satu Malaysia.. jadi semua perayaan disambut dengan saksama....

Hari ini imabiz nak berkongsi satu panduan yang berguna untuk kita semua... BahasaInggeris.Com - Panduan Praktikal Menguasai Bahasa Inggeris Cara Mudah... panduan ini telah dihasilkan atau hasil karya saudara Abdul Hafiz bin Lidin @ Khlidin..




Mari kita cuba lihat serba sedikit pesanan saudara Abdul Hafiz bin Lidin @ Khlidin tentang produk ini :

Assalamualaikum & Salam Hormat,

Kelemahan penguasaan Bahasa Inggeris di kalangan para pelajar dan graduan tidak habis-habis diperkatakan di media-media massa mahupun media cetak hingga ke hari ini. Ibu bapa pening, guru-guru bahasa Inggeris pening, pengetua-pengetua pening, Menteri Pelajaran pening, Menteri Pengajian Tinggi pening, majikan pening dengan tahap penguasaan Bahasa Inggeris yang masih lemah dikalangan pelajar-pelajar dan graduan-graduan terutamanya yang berbangsa Melayu.

Dato' Rafeah Salim, Bekas Naib Canselor Universiti Malaya dalam satu temubual oleh International Herald Tribune dipetik sebagai berkata, "The cause of the underemployment I'll give you one reason for it: English. The only industry that's really using Bahasa is the government service." ("Punca pengangguran saya berikan satu sebab iaitu Bahasa Inggeris. Industri yang menggunakan Bahasa Melayu hanyalah perkhidmatan kerajaan.")

Alangkah ruginya setelah bertahun-tahun menghabiskan wang ringgit, masa dan tenaga menuntut ilmu di menara gading, tidak mampu memperoleh pekerjaan yang baik selepas tamat pengajian hanya kerana masalah bahasa. Apa sebenarnya yang berlaku? Susah sangatkah belajar Bahasa Inggeris? Siapa yang seharusnya dipersalahkan? Adakah guru-guru bahasa Inggeris? Kementerian Pelajaran Malaysia? Atau pelajar itu sendiri??

Kawan-kawan,

Hari ini jika anda merasakan yang diri anda masih lemah berbahasa Inggeris, tidak mengapa. Jangan rasa malu atau rendah diri. Saya amat memahami anda kerana saya pernah berada dalam situasi anda suatu ketika dahulu. Saya tidak dilahirkan sebagai seorang yang genius.

Saya pernah gagal dalam peperiksaan bahasa Inggeris selama dua kali berturut-turut dan mendapat tempat yang terakhir di dalam kelas! Saya juga tidak belajar di sekolah aliran Inggeris, bukan juga berdarah kacukan Melayu-Inggeris, mahupun berjiran dengan Sir Alex Ferguson! Pendek kata saya kurang pendedahan dengan bahasa Inggeris. Biarpun begitu saya masih boleh menguasai Bahasa Inggeris dengan baik. Saya juga pernah bekerja di syarikat GLC gergasi tanah air yang mana saya dikehendaki berkomunikasi dalam bahasa Inggeris setiap hari dengan pelanggan!


Sebuah ebook yang menggunakan pendekatan motivasi untuk menerangkan bagaimana anda boleh menguasai Bahasa Inggeris dengan baik beserta tip-tip tertentu yang PERTAMA di pasaran!

Apa manfaat buku ini kepada anda?

Anda akan didedahkan kepada:
5 sebab utama kenapa anda lemah bahasa Inggeris.
3 strategi untuk menguasai bahasa Inggeris.
Persiapan-persiapan penting yang perlu dilakukan sebelum belajar bahasa Inggeris.
3 tip mudah untuk memahami tulisan-tulisan berbahasa Inggeris.
3 tip mudah bagaimana hendak menjadi Penulis Bahasa Inggeris Super!
Beberapa kaedah untuk menguatkan ingatan anda terhadap perkataan yang anda hafal.
Panduan memilih kamus yang baik untuk menguasai bahasa Inggeris

5 syarat untuk mahir BERKOMUNIKASI dalam bahasa Inggeris.
Teknik membina KEYAKINAN DIRI semasa ingin bercakap bahasa Inggeris.


Cara bagaimana anda boleh bercakap bahasa Inggeris secara spontan tanpa berfikir terlebih dahulu.


Ajaran-ajaran songsang guru-guru Bahasa Inggeris anda di sekolah dalam menguasai KOMUNIKASI BAHASA INGGERIS!



Apa pendapat imabiz tentang produk atau panduan nie?

secara peribadi, imabiz mengsyorkan panduan yang memang amat berguna untuk sesiapa sahaja tidak kira yang sudah pakar berbahasa inggeris ataupun yang masih lemah... imabiz sendiri memang lemah dalam penguasaan bahasa inggeris nie... jadi kalau nak berkomunikasi dalam bahasa inggeris jadi malu pulak... jadi dengan panduan ini.. dapat memperbaiki segala teknik atau pertuturan dalam bahasa inggeris.. untuk pelajar memang imabiz galakkan memilikinya kerana sekarang mata pelajaran atau subjek dah banyak dalam bahasa inggeris.. sebelum kita memnguasai subjek tersebut.. baik kita menguasai bahasa inggeris dahulu... bagi yang buat duit online pula.. boleh buat duit gak nie.. bile dah kuasai bahasa inggeris boleh la buat service atau perkhidmatan terjemahan.. duit tue...

Jadi mari miliki Panduan Menguasai Bahasa Inggeris Cara Mudah ini sekarang...

Untuk Maklumat Lanjut Sila Klik DI SINI
Continue Reading...

Wednesday, December 23, 2009

oH! Video Tv - Video TV Untuk Anda

Salam sejahtera imabiz ucapkan kepada pengunjung blog ini.. projek ebook percuma imabiz masih dalam proses lagi... banyak yang imabiz masih tidak cekap atau pakar dalam penghasilan ebook nie... nak buat ecover pun masih terkial-kial lagi... harap-harap ebook nie akan berjaya dihasilkan.. doa-doakan lah yerk..

hari nie.. imabiz nak kongsi satu laman web atau blog yang berkisar atau ber 'niche' kan gossip & isu hangat.. oH Video Tv - Video TV Untuk Anda ... tapi laman web nie tidak la sepenuhnya mengenai gossip dan isu hangat sahaja.. macam-macam ada sebenarnyer..



Antara ketegori yang ada di oH Video Tv ini adalah seperti :



Antara Kandungan Menarik dalam oh Video Tv :

Video panas terbaru Memey dan Norman

Penentuan Juara Sazzy dan Sein

Af8 Datang Lagi

dan banyak lagi kandungan yang menarik...

video untuk di download atau dimuat turun juga disediakan.. anda boleh lihat di menu categories... macam-macam video ada tau... lagi satu ade juga disediakan ruangan untuk kita beriklan.. biase kalau laman web gosip dan isu hangat nie.. mesti ramai pengunjung nie... mesti laris kalau beriklan di sini...

Bagi imabiz.. yang paling imabiz suka mengenai oH Video Tv nie adalah theme yang digunakan.. begitu menarik sekali.. memang cantik... imabiz ade gak nak gune theme macam tue dulu.. tapi banyak gak kene setting nie... dan kandungan oH Video Tv pula memang up to date atau mengikut perkembangan terkini...

Jadi Jom kita jenguk laman web yang best nie... oH Video Tv..

Sila Klik DI SINI
Continue Reading...

Monday, December 21, 2009

Maincyber.Com - Satu Lagi Laman Web Pengiklanan

Salam sejahtera imabiz ucapkan kepada pengunjung laman blog nie... rase lame gak tak update blog nie.. sebab banyak yang offer service kepada imabiz... so sibuk skit... lagi imabiz sekarang nie dalam proses untuk menghasilkan ebook percuma pertama imabiz.. nanti dah siap ebook tue imabiz akan bagi kat blog nie... tunggu jela kemunculannya.. cewah.. macam iklan tv lak yerk..

ok.. berbalik dengan tajuk asal post nie.. imabiz nak kongsikan satu laman web yang boleh la kita guna untuk memasrkan produk kita atau barangan kita secara online... Maincyber.Com - Online Classifieds.. laman web ini imabiz lihat lebih kurang macam mudah.com... tapi takla sama macam mudah.com.. ciri-ciri reka bentuk laman web ini mempunyai identiti tersendiri...



Apa kategori iklan yang ade di Maincyber.Com ?

Antaranya ialah :

* Community
* Electrics and Electronics
* Houses and Properties
* Jobs and Services
* Personal and Hobbies
* Vehicles

Mari kita lihat peraturan untuk kita beriklan di Maincyber.Com ini atau iklan yang dilarang dihantar ke laman web nie :


GENERAL

1. Placing ad is free

2. Expired date for each ad is 90 days after listing

3. One ad only for One item

4. All listing in Ringgit Malaysia (RM)

5. Location of items or services must be in Malaysia only

IMAGES SETTING

1. MainCyber.com give permission to upload up to four (4) images per listing ad

2. Use only .jpg, .jpeg and png format.

LISTS OF PROHIBITED ITEMS AND SERVICES:

1. Drug
2. Liquor
3. Tobacco
4. Alcohol
5. Gambling and betting
6. Dangerous material
7. Multi Level Marketing (MLM)
8. E-book
9. Affiliate program and marketing
10. Provide and selling e-mail addresses
11. Pornographic, sexually explicit
12. Pirated software, audio, visual
13. Mobile phone numbers
14. Black magic, witch and paranormal ritual
15. Fast money scheme
16. Scam, Hype and fraud ads
17. Loan and financing
18. Joy seller and joy buyer

ANY UNSUITABLE ADS THAT AGAINTS RULES WILL BE REMOVE WITHOUT ANY NOTICE


Jadi, ape tunggu lagi.. mari kita beriklan di Maincyber.Com... dan kepada yang nak cari barang atau item yang anda ingin cari.. boleh la singggah di sana...

Untuk Keterangan Lanjut Sila Klik DI SINI
Continue Reading...

Friday, December 18, 2009

Google - Lubuk Emas Tersembunyi

Salam sejahtera imabiz ucapkan kepada pengunjung dan pembaca setia blog ini... tinggal beberape hari lagi nak tahun baru masihi... dan cuti sekolah pun akan berakhir tidak lama lagi... kalau dah start musim sekolah... sunyi skit la umah imabiz nie.. boring gak la... hehe.. tapi takpela... dengan rakan-rakan cyberla menghilangkan kebosanan ini sambil menjana pendapatan..

sebut pasal menjana pendapatan ini.. imabiz nak kongsi satu panduan yang berguna untuk kita semua... satu panduan untuk kita membongkar lubuk emas di dalam internet ini... lubuk emas yang imabiz maksudkan adalah di Google... haa... banyak tue emas kat situ... anda sume dah gali belum.. hehe... sebenarnye emas yang dimaksudkan adalah pendapatan daripada adsense... dan panduan yang imabiz ingin kongsikan ini adalah panduan mengenai adsense...

Panduan Membina Blog Adsense Terulung ini adalah hasil nukilan saudara Asyraf Aziz.. beliau adalah seorang pengiat IM yang aktif dan pemilik kepada laman web ClubTunai.Com




Mari kita lihat serba sedikit pesanan beliau mengenai produk ini :


Salam sejahtera rakan internet yang dihormati,

Pernahkan anda terfikir untuk memulakan perniagaan internet anda sendiri? Jika Ya, apa tindakan yang telah anda lakukan untuk memulakan perniagaan anda itu?

Jika ada yang telah memulakan perniagaan internet nya sendiri syabas saya ucapkan! Tetapi bagaimana dengan anda yang masih terkial-kial dan kabur tentang konsep bagaimana anda mampu menjana pendapatan melalui internet seperti rakan-rakan kita tadi? Mari saya terangkan kepada anda...

Asasnya, untuk menjana duit setiap hari melalui internet tidak semestinya bermakna anda perlu memiliki :-

X Website anda sendiri.
X Produk yang ingin anda pasarkan.
X Perisian/sistem yang bernilai ratusan ringgit.
X Mengupah pakar hingga mencecah RM500/lebih untuk menyiapkan web jualan anda sendiri.

Tidak Perlu sama sekali!

" Jadi, apa yang sebenarnya saya betul-betul perlukan En. Asyraf ? "

Apa yang sebenarnya anda hanya perlukan untuk memastikan anda mampu menjana pendapatan di internet ialah " Blog ". Ya, sebuah laman blog!

Mungkin anda masih tidak sedar, diluar sana terdapat beratus-ratus (mungkin ribu) blogger yang sedang menjana duit setiap saat, minit, dan hari hanya melalui blog mereka. Cuba anda lihat kelebihan-kelebihan blog yang saya senaraikan dibawah:

Kelebihan Memiliki Blog:

# Anda dapat berhubung dan berkomunikasi dengan rakan-rakan seperniagaan anda.

# Boleh berkongsi-kongsi maklumat, idea, mahupun produk perniagaan anda.

# Anda berpeluang menjana pendapatan melalui program Google Adsense.

# Menunjukkan kredibiliti kepakaran anda didalam sesuatu bidang.

# serta banyak lagi faedahnya!
Masalah Kebanyakan 'Newbie' (Orang Baru)

X Tidak tahu membina blog sendiri.
X Tiada kemahiran berkaitan hal teknikal blog - tiada panduan mudah dan lengkap.
X Takut untuk bermula.
X Tiada pengetahuan atau sebarang ilmu untuk menulis blog sendiri.
X Bermula dengan langkah yang salah.
X Blog tidak menarik, tiada pengunjung.
X Tidak tahu bagaimana menjana pendapatan melalui blognya sendiri.
X Memilih topik blog yang tidak menguntungkan.


Secara ringkasnya, antara sebab mengapa anda perlukan e-book Google Lubuk EMAS Tersembunyi.... ini sebagai langkah pertama sebelum anda memulakan perniagaan internet pertama anda untuk menyertai program Google Adsense adalah :

Pernah menyertai mana-mana program buat duit di internet tetapi akhirnya duit anda hangus dan lebur begitu sahaja?

Ingin tahu tool apa yang digunakan jutawan adsense diluar sana untuk mencari senarai harga keyword yang mempunyai nilai per klik setinggi $10 per klik?

Pernah memohon untuk menyertai program Google Adsense tetapi Google tidak pernah approve permohonan anda? Dimana silapnya?

Pernah menyertai Google Adsense tetapi pendapatan untuk withdraw cek Google paling minima $100 pun susah nak dapat? Anda guna keyword bernilai $0.01 per klik kot?

Bagaimana anda boleh mencari keyword bernilai tinggi hanya melalui laman web Yahoo dan e-bay. Tool disediakan.

Anda mempunyai berpuluh-puluh blog yang diletakkan iklan dari adsense tetapi pendapatan tidak seberapa sangat pun....website/blog anda tiada pengunjung kot?

Tahukah anda bahawa kod adsense yang diletak mempunyai format rahsia yang mampu meningkatkan statistik klik serta CTR pada laman web/blog anda?

Sedarkah anda jika anda masih termenung dan berkhayal dengan persoalan-persoalan saya diatas bermakna anda bakal melepaskan peluang untuk memiliki e-book ini yang sedang LARIS dipasaran dengan harga promosi ini dalam masa beberapa hari sahaja lagi?


Apa pendapat peribadi imabiz mengenai Panduan Lubuk Emas Tersembunyi Ini :

apa yang imabiz boleh simpulkan adalah panduan berguna kepada kita semua untuk mempersiapkan diri dan mengetahui perkakasan atau tool yang perlu kita gunakan untuk menggali emas di lubuk google.. panduan yang lengkap yang boleh memberi panduan kepada kita semua langkah demi langkah dari kita zero tentang adsense sehingga kita berjaya menghasilkan blog adsense seterusnya menjana pendapatan melaluinya... terdapat juga nasihat-nasihat atau tips atau trik yang diberikan untuk kita akaun kita kekal beroperasi tanpa di ban.. memang berbaloi untuk memiliki panduan ini...

terdapat juga bonus yang bakal anda milik apabila membeli produk hebat ini seperti :





Jadi, jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan Pakej Panduan Google-Lubuk EMAS Tersembunyi ini..

Untuk Maklumat Lanjut Sila Klik DI SINI
Continue Reading...

Buat Duit Dengan Autoresponder Percuma

Salam sejahtera... harap anda semua sihat belaka hari ini... imabiz macam biase sihat-sihat selalu.. kalau tak sihat tak dapat nak online lak.. banyak lak kerja tertangguh nanti...

Untuk hari ini imabiz nak kongsikan satu peluang yang memang anda tak boleh lepaskan... satu panduan yang amat diperlukan oleh pengiat IM dan affiliate marketer.. panduan mengenai autoresponder... autoresponder nie adalah satu sistem untuk kita mengumpul emel prospek dan secara auto menghantar anda ke emel prospek.. kaedah atau teknik ini bukan teknik SPAM kerana emel yang kita perolehi adalah secara sah dan atas persetujuan prospek anda..

Pakej Tutorial Pemasangan Dan
Penggunaan Sistem Autoresponder
ini telah di hasilkan oleh saudara Muhammad Asyraf Aziz atau lebih dikenali sebagai Asyraf di forum-forum IM seperti Wangcyber.. beliau adalah pemilik laman web ClubTunai.Com



Mari kita lihat apa pesanan beliau kepada anda mengenai produk ini :

Salam sejahtera rakan/bakal usahawan internet dihormati,

Bagaimana dengan prestasi perniagaan serta pemasaran internet anda? Adakah ia telah mencapai ke satu tahap yang mampu membuatkan anda tidur lena tanpa perlu memikirkannya lagi? Jika jawapannya adalah YA, maka anda boleh mengabaikan apa yang bakal saya sampaikan dibawah.

Bagaimana pula dengan sistem pemasaran e-mail anda? Adakah ia sedang beroperasi secara "auto-pilot" setiap 24 jam sehari tanpa memerlukan pantauan secara berterusan dari anda? Adakah anda telah pun memiliki senarai email/mailing list bagi setiap pelawat dan pengunjung laman web jualan/blog anda sendiri sehingga mencecah 1,000 list atau lebih?

Sekali lagi, jika jawapan anda adalah YA, maka anda boleh boleh mengabaikan apa yang ingin saya jelaskan dengan terperinci perkara-perkara dibawah. Sekiranya jawapan anda adalah BELUM, maka anda HARUS membaca setiap penerangan yang bakal saya kongsikan bersama-sama anda ini.

Sudahkah Anda Memiliki Sistem Autoresponder?

Anda tidak layak digelar sebagai seorang usahawan atau pemasar internet jika anda tidak tahu apa itu Sistem Autoresponder dan yang paling penting jika anda tidak memiliki sekurang-kurangnya sebuah Sistem Autoresponder milik anda sendiri!

Tidak memiliki sebarang bentuk Sistem Autoresponder didalam sebarang bentuk aktiviti perniagaan internet yang anda lakukan bolehlah diibaratkan anda perlu mengharungi satu perjalan yang jauhnya beribu-ribu batu dengan hanya berjalan kaki. Ya, itulah perumpamaan paling tepat yang dapat saya gambarkan kepada anda.

Sebaliknya, sekiranya anda memiliki Sistem Autoresponder ia diumpamakan anda telah pun memiliki sebuah 'pesawat eksklusif' yang dapat mempercepatkan perjalanan anda dengan selesa dan anda dapat tiba ke 'destinasi' impian anda dengan selamat. 'Destinasi' yang saya maksudkan disini ialah sasaran perniagaan yang telah anda tetapkan, iaitu semestinya keuntungan yang besar atau berlipat ganda.



Kelebihan Membeli Pakej
Sistem Autoresponder Goldest Autores

Mendapat bantuan teknikal sekiranya menghadapi masalah atau pertanyaan berkaitan produk yang anda beli. Kepentingan anda merupakan keutamaan kami.

Mendapat update terbaru bagi setiap produk yang akan dilancarkan di laman web jualan ClubTunai.com.

Berpeluang menjadi ahli SAH di ClubTunai.com secara PERCUMA tanpa caj bulanan serta dapat menjana komisen dari program-program affiliate yang kami sediakan khas untuk setiap ahli.

Mendapat akses untuk hak dibantu didalam penjualan e-book dan pendapatan anda di internet secara berkumpulan.


dan dengan pembelian pakej istimewa ini anda bakal mendapat bonus-bonus hebat seperti :







dan banyak lagi...

Apa pendapat imabiz mengenai Panduan atau Pakej hebat ini ?

panduan ini memang berbaloi untuk dimiliki oleh pengiat IM yang masih baru untuk mencuba mengumpul list sendiri.. panduan atau tips yang diberikan adalah amat mudah untuk difahami kerana disertakan sekali panduan bergambar.. panduan step by step atau langkah demi langkah ini menerangkan satu persatu cara atau kaedah untuk memasang autoresponder percuma di hosting anda...

Jadi, dapatkan segera Pakej Buat Duit Dengan Autoresponder ini...

Untuk Maklumat Lanjut Sila Klik DI SINI
Continue Reading...

Thursday, December 17, 2009

Rahsia Traffik - Rahsia Penjanaan Traffik Tanpa Henti Ke Laman Web Anda

Salam sejahtera imabiz ucapkan kepada pengunjung blog ini... selamat tahun baru hijrah imabiz ucapkan kepada umat Islam sedunia... harap di tahun baru ini kita akan berhijrah ke kehidupan yang lebih baik dari sebelumnya...

hari nie imabiz nak berkongsi satu panduan yang hebat di mana panduan nie amat penting kepada pengiat IM untuk mempromosikan laman web atau blog atau sebagainya.. sebagai internet marketer sememangnya trafik diperlukan untuk menjana pendapatan... tanpa trafik maka akan sunyi segala-galanya...

Panduan yang ingin imabiz kongsikan adalah Rahsia Trafik Laman Web... panduan atau rahsia ini telah dibongkarkan di dalam ebook oleh saudara Hadinur MS.. pemilik kepada laman web Revolusi Usahawan dot Com ...



Mari kita lihat serba sedikit apa yang ingin saudara pengarang panduan ini ingin kongsikan bersama :

Wahai Sahabat,

Anda sudahpun menghasilkan laman web hebat dan sudah tidak sabar untuk memperkenalkannya kepada dunia. Anda telah berusaha keras untuk menyiapkannya dan anda pasti yang ianya akan mencapai kejayaan yang hebat. Maka anda terus melancarkannya dan menunggu limpahan trafik tanpa henti ke laman web tersebut... Namun demikian, setelah berminggu-minggu menunggu, limpahan trafik yang anda harapkan belum lagi kunjung tiba...

Hello? Ada sesiapa di sana?

Perkara ini terjadi pada setiap hari kepada beribu-ribu usahawan internet baru yang terpaksa berhempas pulas untuk menjana trafik ke laman web mereka. Walaupun laman web yang telah mereka hasilkan memang hebat, tidak ada gunanya sekiranya mereka tidak mampu menjana trafik ke laman web tersebut untuk mendapatkan jualan.

Anda boleh memiliki rekaan laman web paling menarik hasil daripada seorang pereka hebat, memiliki produk yang hebat yang mampu merubah dunia, memaparkan surat jualan yang pasti membuatkan sesiapa sahaja yang membacanya terus membeli produk atau perkhidmatan anda...

Tetapi tanpa trafik iaitu pengunjung... tidak akan ada orang yang membeli!

Tanpa pembeli, segala usaha yang telah anda curahkan sebelum ini hanya sia-sia. Trafik adalah PENTING. Ia merupakan ramuan utama yang penting di dalam menentukan kejayaan sesuatu laman web.

Inilah hakikat yang sebenar: penjanaan trafik sebenarnya tidak sesukar apa yang anda fikirkan. Anda tidak perlu menjadi seseorang yang hebat memujuk. Anda tidak memerlukan senarai subscriber yang tinggi. Anda juga tidak memerlukan joint-venture yang hanya akan menyebabkan anda terpaksa mengeluarkan banyak wang untuk membayar sahabat joint-venture anda itu.

Sebenarnya anda boleh melakukan aktiviti penjanaan trafik seorang diri tanpa bantuan orang lain. Perkara paling penting, anda sebenarnya boleh melakukan kesemua aktiviti penjanaan trafik anda secara PERCUMA.


Berikut merupakan beberapa perkara yang akan anda pelajari..

Empat elemen efektif yang akan memastikan laman web anda menerima trafik secara terus tanpa henti untuk satu masa yang lama! (ia merupakan cara pasti berjaya untuk menjana trafik secara berterusan).

Strategi mudah untuk memastikan anda mendapat pengunjung yang MAHUKAN produk atau perkhidmatan anda! Tiada gunanya anda mendapat trafik yang berterusan sekiranya mereka langsung tidak berminat untuk membeli daripada anda.

Rahsia cara untuk melakukan ekploitasi terhadap pesaing-pesaing anda untuk katakunci utama yang mereka gunakan dan cara untuk menstrukturkan kempen pemasaran anda supaya berada di tempat paling utama dalam setiap aktiviti pemasaran.

Elemen penting yang anda PERLUKAN sebelum menggunakan strategi pemasaran artikel, SEO atau pemasaran sosial! (Adalah amat kritikal yang anda mengetahuinya)

Cara untuk memulakan strategi trafik otomatik yang akan mendapatkan pembeli untuk anda terus menerus tanpa henti setiap hari! Anda boleh memulakan strategi trafik otomatik ini dengan mengikuti cara mudah yang telah saya berikan!

Ketahui cara untuk menggunakan kekuatan perkataan untuk menjana trafk ke laman web anda dan menjadikan setiap pengunjung pelanggan secara serta merta!

Cara untuk mencuri (secara sah) kedudukan ranking di dalam enjin carian dengan pantas dan mudah! Dengan menggunakan strategi SEO hebat dan juga strategi SEO luaran, anda akan mendapat segalanya yang anda perlukan untuk menjana trafik tertumpu tanpa henti ke laman web anda!

Strategi kejayaan usahawan-usahawan internet hebat. Pengunaan paparan berita untuk mendapat liputan dan pendedahan meluas di dalam dunia online. Saya akan menunjukkan kepada anda cara paling mudah untuk menggunakan strategi hebat ini!



... dan banyak lagi!



Terdapat juga bonus-bonus hebat yang bakal anda miliki jika anda mendapatkan panduan hebat ini antaranya :







dan banyak lagi...

Jadi, bagi imabiz.. panduan Rahsia Trafik ini memang berbaloi untuk dimiliki kerana tips-tips untuk menadapatkan trafik bakal anda ketahui... sebab dengan trafik maka pendapatan akan anda perolehi... produk hebat + trafik = money atau blog/laman web hebat + trafik = money...

Untuk Maklumat Lanjut Sila Klik DI SINI
Continue Reading...

Wednesday, December 16, 2009

Revolusi Usahawan dot Com - Ke Arah Perniagaan Internet Yang Sebenar

Salam sejahtera.. imabiz tengok perjalanan pasaran produk internet semakin suram.. suram bukan bermakna otai online sudah ketandusan idea.. tetapi mereka mungkin sedang mengatur strategi untuk tahun baru 2010 yang bakal tiba tidak lama lagi... imabiz harap ade la produk killer yang akan muncul untuk 2010 nanti...

ok.. untuk hari ini.. imabiz nak menulis tentang satu laman web atau blog yang boleh dikategorikan blog IM yang penuh dengan informasi mengenai perniagaan online.. blog yang imabiz maksudkan adalah Revolusi Usahawan dot Com... Blog ini adalah milik saudara Hadinur Bin Mat Soh atau lebih dikenali sebagai Hadinur MS di forum seperti Wangcyber Dan Kelab Malaysia...




Beliau nie antara pengiat IM online yang telah banyak menjual produk-produk hebat seperti :

* Rahsia Trafik Laman Web – Pelajari Rahsia Penjanaan Trafik Tertumpu Secara Pantas, Tanpa Henti & PERCUMA Ke Laman Web Anda Dan Dapatkan Strategi Penjanaan Trafik Hebat Yang Akan Membantu Meningkatkan Kempen Pemasaran Online Anda..!

* Turbo Power Graphics (MRR) – Memperkenalkan ‘Turbo Power Graphics’ Paling Memukau 2009..! Jadikan Pelawat Anda Terpukau Kerana Kehebatan & Keunikan Penangan Pakej Grafik Eksklusif & Web Jualan Anda Akan Lebih Hebat..!

* Newbies Video Series (MRR) – Sekarang Anda Boleh Mempelajari Kemahiran Membina Perniagaan Internet Dengan “16 Newbies Video Series” + “30 The Louis Allport Collection Videos” Yang Bernilai $978.32 Dengan Tawaran Harga Yang Sangat Rendah RM17.00 Sahaja..!

* 8 BRAND NEW Internet Marketing Scripts (PLR) – Attention All Resellers… Grab This Collection Of 8 BRAND NEW Internet Marketing Scripts With Private Label Rights For Only $ 9.95.You Will Also Get A Copy Of This Very Same Website, With Your Purchase Today..!

Apa yang menarik bagi Imabiz tentang Blog ini...

imabiz rase blog ini mengandungi tip atau panduan dan juga artikel motivasi berguna untuk kita bergiat aktif sebagai IM atau Internet Marketer... banyak jugalah yang imabiz belajar dari blog ini.. antara kandungan blog Revolusi Usahawan dot Com yang menarik :

Perancangan & Tindakan Kunci Kejayaan

Teknik Efektif Iklan Klasified

7 Teknik Pemasaran Internet Berkesan

dan banyak lagi....

yang paling imabiz minati dengan blog ini adalah terdapat produk yang diberikan Percuma.. best tue.. imabiz memang suka kalau percuma nie... Antara Produk Percuma yang diberikan adalah :





Jadi, marilah kita jenguk Blog Revolusi Usahawan dot Com yang penuh informasi nie...

untuk Melawat Sila Klik DI SINI
Continue Reading...

Tuesday, December 15, 2009

Program Keusahawanan E-Pendidikan - Program Paling Berpotensi Masa Hadapan

Salam sejahtera.. hari ini imabiz nak cerita tentang satu program usahawan yang boleh anda ceburi untuk membina empayar perniagaan anda... program yang imabiz maksudkan adalah Program Keusahawanan E-Pendidikan.. apa yang best dengan program nie... dari pemerhatian imabiz.. produk yang dijual adalah salah satu produk yang amat popular masakini... banyak media elektronik mahupun media cetak telah mengulas tetang produk program ini...



Mari kita lihat prakata dari pemilik laman web ini :

Daripada : Syahnas Putera Mohd Yaacob
RE: Perniagaan Portal Pendidikan TERUNGGUL di MALAYSIA *DIJAMIN!



Membawakan kepada anda...

REVOLUSI TERBARU DALAM DUNIA PENDIDIKAN & DUNIA PERNIAGAAN DI MALAYSIA!!

PELUANG buat anda kini terbuka luas!! Kami menawarkan anda untuk menjalankan satu perniagaan menarik yang 100% berlainan dengan syarikat lain *(DIJAMIN!!). PERTAMA di MALAYSIA! Perniagaan ePendidikan, merupakan "SUNRISE BUSINESS" di MALAYSIA yang sangat berpotensi untuk memperolehi pendapatan MINGGUAN sehingga 5 ANGKA dengan satu sistem sokongan yang MANTAP, HEBAT & PADU bagi merealisasikan IMPIAN setiap individu!!!

Cuba katakan, dimana tempat lain anda boleh mendapat PRODUK SEMURAH ini pada KUALITI TERBAIK untuk dijadikan perniagaan anda??? TIADA. Tanyakan sahaja pada mana-mana IbuBapa, antara tuisyen kelas biasa yang kosnya hampir RM 150 sebulan atau tuisyen biasa tuisyen dirumah yang kosnya serendah RM0.41 sen untuk 2 orang pengguna (anak), 5 subjek, 24 JAM akses selama 6 BULAN. Yang mana menjadi pilihan mereka?? Program ePendidikan kami TIADA SAINGAN, kami satu-satunya di MALAYSIA!! Lihat bertapa mudahnya perniagaan yang anda ingin jalankan ini. Satu-satunya di MALAYSIA dan tidak mempunyai saingan!!

* Mempunyai POTENSI yang sangat jelas. Perniagaan ini Perniagaan berkonsepkan PENDIDIKAN, jadi PASARAN bagi perniagaan ini adalah sebesar 5 JUTA pelajar daripada darjah 1 hingga tingkatan 5 seluruh negara. Dan jumlah 5 juta pelajar tersebut akan diikuti dengan jumlah pertambahan 500,000 kemasukan baru pelajar darjah satu seluruh negara setiap tahun!! Pasaran kita sudah dihidangkan, anda hanya tinggal BERTINDAK SAHAJA!!

* Pastinya satu-satu perniagaan yang produknya telah mendapat pelbagai PENGIKIRAFAN oleh pelbagai nama-nama HEBAT di MALAYSIA. Seramai 8 menteri merasmikan Program ePendidikan kami, antaranya Menteri Pelajaran iaitu Dato' Sri Hishamuddin dan Tan Sri Muhyiddin Yassin.

Gabungan 3 Elemen Perniagaan Yang Sangat Hebat :


1. Online Education

2. Online Business

3. Network Marketing




* Kami memegang erat pada PRINSIP kami iaitu menyokong DASAR IT Kerajaan "satu rumah satu komputer" dan menyokong Dasar Pendidikan Kebangsaan iaitu pada tahun 2010 semua sekolah akan menjadi Sekolah Bestari - sekolah yang berorientasikan teknologi berkomputer dalam pengajaran & pembelajaran.



Dengan kekuatan 6P kami iaitu PRASARANA, PRODUK, POTENSI, PENGIKTIRAFAN, PELAN PEMASARAN dan PRINSIP, amat jelas bahawa 6 elemen ini akan MENYOKONG KUAT kelangsungan anda dalam perniagaan ini kelak!!

Potensi Hebat Perniagaan

* Leverage – "Work Smart - Explosive Income"
* Permintaan Yang Tinggi
* Kadar Penolakan Yang Rendah
* Anti Kemelesetan Ekonomi (Pendidikan adalah keperluan asas).
* Pasaran Sedia Ada – 5 juta pelajar
* Pasaran sentiasa berkembang – 500,000 pelajar baru tahun 1 setiap tahun
* Tiada Saingan
* Kesetiaan Pengguna
* Pendapatan Royalti – selama 9 tahun
* Webucation – kemuncaknya pada tahun 2010 – 100% Sekolah Bestari

Jadi, jangan lepaskan peluang keemasan untuk menjana pendapatan ini...

Untuk Keterangan Lanjut Sila Klik DI SINI
Continue Reading...

Score A Program - Teknik Pembelajaran Cemerlang Masakini

Salam imabiz ucapkan kepada pembaca setia blog ini... kita sudah hampir ke penghujung tahun 2009... mungkin ada yang dah nak pasang azam baru.. itu pun kalau azam 2009 dah tercapai... imabiz punyer azam belum tercapaila..

Ok.. berbalik kepada tajuk asal post ini... imabiz nak cerita mengenai laman web berkaitan teknik pembelajaran yang berkesan... teknik ini dinamakan Score A Program... dah ramai yang berjaya dengan cemerlang dalam peperiksaan menggunakan teknik ini... kalau teknik nie dah ade mase imabiz belajar dulu mesti imabiz cemerlang gak nie.. hehe... rugi tak dpt nak guna teknik yang bagus nie... mungkin untuk masa depan imabiz beri pada anak imabiz.. hehe.. lambat lagi la...



Dalam pemerhatian imabiz, teknik yang digunakan adalah teknik ependidikan melalui Pembelajaran Output... di fokuskan kepada ibubapa yang ingin melihat kejayaan anak-anak mereka... jadi ibubapa yang ingin anak mereka cemerlang bolehlah mendapatkan produk yang hebat nie... Program Score A ini bukan program pembelajaran yang biasa... ianya telah diiktiraf oleh banyak agensi kerajaan dan institusi pengajian atas keberkesanannya..

Antara pengiktarafan yang diberikan kepada program ini :

25-8-2002 : Launching of Score A Programme™, Sekolah Wawasan, Subang jaya, Selangor, oleh Deputy Minister of Education, Y.B. Dato' Aziz Shamsuddin.

30-1-2004 : Sarawak Scholars' Night, by Menteri Pertanian Dan Industri Makanan, Sarawak, Y.B. Dato' Sri Haji Adenan Bin Satem.

21-7-2005 : Majlis Penyerahan Score A di Pasir Gudang, JB, oleh Menteri Usahawan Koperasi dan Pembangunan, Y.B. Datuk Mohamed Khaled Nordin.

21-9-2005 : Majlis Menandatangani Perjanjian Pendidikan Anak-Anak Kakitangan Penjara Dengan Score A, oleh Timbalan Menteri, Kementerian Keselamatan Dalam Negeri, Y.B. Dato' Noh Bin Omar.

13-2-2006 : Program Anugerah Pelajar Cemerlang Parlimen Parit Sulong, oleh Menteri Sains, Teknologi Dan Inovasi, Dato' Jamaluddin bin Dato' Mohd Jarjis.

25-3-2006 : Majlis Pelancaran Dan Penyerahan Portal Score A Parlimen Pagoh, oleh Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani Malaysia, Y.B. Tan Sri Dato' Haji Muhyidddin Bin Haji Mohd. Yassin

Mari kita lihat Review Score A Program di TV3... masuk TV3 tue...



dan banyak lagi ulasan produk ini di media elektronik mahupun media cetak yang lain.. anda boleh lihat DI SINI

Jadi Apa sebenarnye Score A Program nie ?

Score A Programme™ adalah satu kaedah PEMBELAJARAN OUTPUT yang interaktif berpandukan sukatan pelajaran kerajaan yang mana telah terbukti berkesan untuk membantu pelajar bersedia menghadapi peperiksaan dan mencapai kecemerlangan A.



Apakah dimaksudkan dengan PEMBELAJARAN OUTPUT??

Pembelajaran Output ialah suatu kaedah pembelajaran yang melatih pelajar mengeluar dan menggunakan segala ilmu yang telah dipelajari di sekolah melalui latihan-latihan yang disediakan di Score A Programme™. Antara kaedah pembelajaran OUTPUT tradisional ialah pembelajaran melalui buku. Kaedah tradisional ini adalah kurang berkesan bagi pelajar kerana setiap latihan yang dilakukan pada buku pelajar akan;


Terpaksa memeriksa jawapan sendiri

Pelajar tidak boleh mengulang soalan melainkan terpaksa membeli buku baru lain

Tiada pemantauan masa semasa pembelajaran,

Terlalu banyak buku latihan akan membebankan pelajar dan

Buku adalah tidak interaktif.



Apakah pula dimaksudkan dengan PEMBELAJARAN INPUT??

Pembelajaran Input adalah proses memasukkan maklumat ke dalam sel-sel otak anda. Pembelajaran sekolah sama ada dengan menghadiri kelas di sekolah mahupun mengikuti kelas-kelas tambahan di pusat-pusat tuisyen, membaca, mengulang kaji dan menghafal merupakan Pembelajaran Input. Terlalu ramai pelajar HANYA menggunakan Pembelajaran Input tanpa PEMBELAJARAN INPUT bagi mengeluar & menggunakan apa yang telah dipelajari, dan inilah punca utama mengapa mereka hanya mendapat pencapaian yang sederhana di dalam peperiksaan mereka. Untuk menyerlah di dalam peperiksaan, pelajar perlu Pembelajaran Output.

Jadi, imabiz rase produk hebat ini memang patut semula pelajar miliki untuk menjamin masa depan yang gemilang melalui keputusan peperiksaan yang cemerlang...

Untuk Keterangan Lanjut Sila Klik DI SINI
Continue Reading...

Monday, December 14, 2009

Blogwalking - Jenguk Blog Orang Lain

Salam sejahtera... harap rakan2 imabiz dan pengunjung blog ini sihat belaka... mase cuti sekolah nie ramai yang mengambil kesempatan untuk menjadi raja sehari atau menamatkan zaman bujang mereka... jadi imabiz nie sibuk la skit.. turut serta dalam memeriahkan majlis perkahwinan yang banyak tak terkire nie... bukan buat ape pun imabiz nie.. menyibuk jer.. hehe..ape pun kepada pengantin baru sume.. imabiz doakan Selamat Pengantin Baru.. Semoga Kekal Ke Akhir Hayat...

Continue Reading...

Wednesday, December 9, 2009

Panduan Cinta Untuk Lelaki - Cara Paling Macho Memikat Gadis Dan Menjadi Lelaki Idaman

Salam sejahtera kepada pengunjung blog ini.. imabiz harap pembaca blog ini sihat selalu.. hari ini imabiz nak bercerita tentang satu ebook atau panduan memikat.. panduan ini diberi judul Panduan Cinta Untuk Lelaki... Panduan ini telah dihasilkan oleh saudari Ayu Fatarina.. bagi imabiz Ayu Fatarina nie memang selalu imabiz jumpe atau berbincang di forum-forum IM seperti WC...



Mari kita baca dahulu sedikit kata-kata dari Ayu Fatarina nie :

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Saudara/ri,



Saban tahun, apabila anda menghadiri majlis perkahwinan teman-teman, anda masih lagi 'solo'. Rakan-rakan lelaki yang lain sudahpun membawa tunang, isteri dan anak-anak tetapi anda datang melenggang tanpa pasangan. Jika diikutkan, anda lebih berjaya, lebih berkerjaya dan lebih kacak, namun anda masih belum berjaya merebut cinta dari seorang wanita!



Pada pandangan mata kasar, tiada apa yang menarik mengenai rakan-rakan anda. Walaupun begitu, mereka mempunyai rahsia 'tersembunyi' sehinggakan ada yang sanggup berkongsi kasih dan cinta dengan mereka! Ahh.. apa rahsia mereka sebenarnya?



Mengapa agaknya perkara ini terjadi kepada diri anda? Bagaimana rakan-rakan anda dapat memetik cinta dari gadis idaman mereka?



Mungkinkah anda sedang menghadapi masalah-masalah berikut :



Tidak percaya kepada cinta.


Tidak tahu apa sebenarnya ciri-ciri lelaki idaman dambaan wanita.


Tidak tahu rahsia bagaimana menjadi lelaki terhebat dan menjadi kegilaan si gadis.


Tidak tahu apakah aset semulajadi yang ada dalam diri anda.


Tidak ambil kisah dan tidak faham langsung dengan sifat, perangai dan kemahuan wanita.


Tidak tahu bagaimana hendak memulakan langkah pertama.


Tidak tahu cara yang terbaik untuk mengekalkan perhubungan.


Tidak tahu apa yang harus di buat apabila putus cinta.


Menganggap cinta adalah perkara yang remeh dan tidak mempedulikannya!


dan banyak lagi...

Sekiranya salah satu dari masalah yang saya sebutkan di atas sedang dihadapi oleh anda, ini bermakna anda memang benar-benar mempunyai masalah dalam merebut cinta dan membina perhubungan dengan gadis idaman! Ya! Anda sedang menghadapi masalah besar dalam soal cinta...!


Panduan Cinta ini difokuskan kepada lelaki tidak kira usia dan pangkat.. supaya mereka boleh menjadi insan yang terbaik dan memiliki insan yang terbaik.. mereka yang bermasalah mengenai soal CINTA memang patut membaca panduan ini.. panduan yang mempunyai 76 muka surat ini penuh atau padat dengan tips-tips yang berguna untuk menjadikan seorang lelaki lebih menarik dan akan lebih disayangi oleh pasangan... terdapat juga petua-petua yang boleh digunakan untuk menjaga diri dan senarai 30 hadiah yang paling disukai oleh wanita sebagai bonus untuk anda...

Bagi pendapat peribadi imabiz mengenai Panduan Cinta ini... panduan ini sesuai untuk semua golongan tidak kira lelaki atau wanita, tidak kira yang masih bujang, sedang bercinta mahupun yang sudah berkahwin... yang masih solo boleh menggunakan panduan ini sebagai panduan untuk memikat wanita yang disukai.. yang sedang bercinta boleh menggunakan panduan ini untuk menjalinkan hubungan yang lebih erat dan boleh menjadi panduan untuk lebih mengenali hati budi pasangan... yang sudah berkahwin pula boleh menggunakan panduan ini untuk memupuk perasaan Cinta antara pasangan seperti baru berkahwin walaupun perkahwinan sudah berusia 10 tahun atau lebih...

Jadi jangan lepaskan peluang untuk memiliki Panduan Cinta ini..

Untuk Maklumat Lanjut Sila Klik DI SINI
Continue Reading...

Monday, December 7, 2009

Peluang Kerjaya Dot Com - Laman Web Jawatan Atau Kerja Kosong

Salam sejahtera kepada pengunjung blog ini... hari ini imabiz nak kongsi satu laman web yang begitu menarik bagi imabiz... laman web yang direka dengan reka bentuk yang sangat kemas dan menarik... Laman yang imabiz maksudkan adalah PeluangKerjaya.Com



Dari apa yang imabiz lihat di PeluangKerjaya.Com ini, imabiz rase laman web ini sangat menarik kerana mengandungi informasi mengenai kerjaya atau kerja kosong ataupun jawatan kosong... memang sesuai untuk mereka yang masih mencari kerja atau yang telah bekerja... yela... yang telah bekerja mana tahu ade peluang kerja yang lebih bagus ke kan... bolehla rujuk di laman web ini...

Selain itu, kepada syarikat atau company atau sesiapa sahaja yang ingin menawarkan kerja di laman web ini boleh juga memaklumkan kepada admin laman web tersebut.. jadi imabiz rase laman web ini lebih kurang macam jobstreet jugak lah...

Jadi jangan buang masa lagi.. mari kita jenguk laman web PeluangKerjaya.Com

Sila Klik DI SINI
Continue Reading...

Jadi Agen Prepaid Murah - Modal RM30

Salam sejahtera kepada pembaca dan pengunjung blog ini.. hari ini imabiz nak kongsi satu peluang yang mana peluang untuk anda mencuba satu bisnes yang memang boleh dikatakan setiap masa orang cari...

Anda merupakan pengguna tetap handphone?

" Era Teknologi telah memudahkan kita dalam pelbagai kaedah. Antaranya didalam perhubungan komunikasi. Rata-rata kini setiap orang sudah mempunyai handphone untuk memudahkan sistem komunikasi."

Adakah anda juga memiliki handphone?

Cube lihat apa kata mereka yang telah mengunakan sistem ini..

Boleh ker berjimat dengan hanya menggunakan handphone??

Ya! Jawapannya boleh.. saya telah berjimat sejak mengetahui kaedah yang paling berkesan untuk berjimat dengan hanya menggunakan handphone sahaja!!! Kini saya boleh berjimat dengan hanya hubungi kawan, kenalan, keluarga dan ramai lagi.
Malahan, kini saya bukan hanya berjimat tapi saya sudah menghasilkan pendapatan sampingan yang amat efektif setelah saya menjumpai sebuah sistem!

Kenapa Anda Perlu Memilih Sistem ini ??


* Yuran seumur hidup yang murah.
* Sesuai untuk semua golongan.
* Server autoreload 24jam, mudah dan pantas.
* Profit keuntungan yang paling tinggi.
* Topup serendah RM3
* Perkhidmatan server terbaik dan terpantas.
* Bonus realtime tidak perlu menunggu.
* Bukan MULTI LEVEL MARKETING.
* Anda tidak perlu menyimpan banyak kad topup.
* Tidak perlu maintain jualan.
* Tiada cas tambahan.

Cube lihat margin keuntungan yang anda boleh perolehi :



Untuk Maklumat Lanjut Sila Klik DI SINI
Continue Reading...

Pakar Offline - Jana Wang Dengan Promosi Offline

Akhirnya Terbongkar:
"Rahsia Menjana Wang Besar dengan Mudah & Pantas dengan Mempromosi Perkhidmatan Online Anda Kepada
Pemilik Perniagaan Offline!"





“Rahsia Menjana Wang Pantas!"


Apa yang akan saya kongsikan adalah rahsia bagaimana syarikat-syarikat pemberi perkhidmatan online mendapat pelanggan tanpa henti untuk perniagaan mereka dengan mudah dan pantas secara offline.

Pemberi perkhidmatan bijak ini tidak membuang masa untuk menghasilkan pelbagai laman web atau menghabiskan masa berjam-jam untuk mempromosikan diri mereka secara online... mereka tidak perlu melakukan perkara tersebut!

Pelanggan datang kepada MEREKA dalam jumlah yang banyak sehingga mereka tidak akan mampu menerima kesemua permohonan yang diajukan kepada mereka.

Setelah berita mengenai kebolehan anda untuk melakukan pengembangan dan pemasaran online untuk syarikat-syarikat offline tersebar, anda akan mendapat panggilan tanpa henti daripada ramai pemilik perniagaan yang mahu mendapatkan bantuan anda tanpa mengira setinggi mana harga yang anda kenakan kepada mereka.


“Bina Empayar Anda Dengan Strategi Pemasaran Offline yang Mantap!"


eBook Pakar Offline



Ebook Pakar Offline akan membantu anda menjana keuntungan daripada dunia offline dengan pantas dan mudah. Anda pasti akan menghargai maklumat yang saya berikan di dalamnya.

Bermula daripada perkenalan awal anda dengan seseorang pemilik perniagaan offline sehingga mereka menjadi pelanggan tetap, anda akan dapat mempelajari segala-galanya yang anda perlukan untuk membina empayar offline anda.

Tidak kisah sama ada anda seorang yang baru kepada pemasaran secara offline atau online. Inilah panduan yang anda perlukan untuk membantu anda untuk menjana wang dengan pantas melalui strategi promosi kepada pemilik perniagaan offline.



“Tiada Masalah Kekurangan Pelanggan!"



Pada masa ini ramai yang merungut kerana tidak dapat menjana wang yang baik melalui promosi online mereka. Tetapi jika anda membawa strategi promosi anda kepada dunia offline, perjalanan anda adalah lebih mudah!

Untuk Keterangan Lanjut Sila Klik DI SINI
Continue Reading...

(Percuma) - 50 Fakta & Tips Nyayian

Salam sejahtera kepada pembaca dan pengunjung Blog ini.. hari ini imabiz nak kongsi satu panduan atau ebook percuma tentang nyanyian... eh? nape? bagus ebook nie... ebook nie memberikan kita panduan yang betul dalam nyayian... apa salahnya kan... kalau selalu kita menyanyi di tandas semasa mandi atau berkareoke bersama rakan-rakan.. boleh kita gunakan tips yang diberikan secara percuma oleh saudara Zarul ini... baru nanti terpegun rakan-rakan kita.. hehe...



Jadi, imabiz cube ulas beberapa isi kandungan yang terdapat di ebook percuma ini... sikit je la imabiz bagi... kalau bagi banyak2 nanti marah lak tuan punyer ebook nie... antaranya :

Ada 5 Komponen Asas Nyanyian:-
1. Pernafasan
2. Rhythm/Irama
3. Pitch/Nada
4. Suara
5. Sebutan


hah.. nak tau lebih lanjut tentang perkara tersebut kena lah download ebook percuma ini....

Untuk Download Sila Klik DI SINI dan masukkan nama anda serta emel anda...

Link Download akan dihantar terus ke emel anda... Selamat Mencuba....
Continue Reading...

Syed Akmal Dot Com - Salah Satu Blog IM Yang Baru Tetapi Berinformasi

Salam sejahtera... hari ini imabiz nak kongsi satu blog yang boleh dikatakan boleh dijadikan tempat rujukan untuk anda semua... blog yang imabiz maksudkan adalah blog yang diberi nama Syed Akmal Dot Com... Nama blog ini diambil sempena nama pencipta blog ini sendiri iaitu Syed Akmal...



Blog ini memang baru tapi baru bukanlah bermakna tidak berisi... banyak juga informasi yang boleh kita perolehi daripada blog Syed Akmal ini.. imabiz tertarik dengan blog ini adalah kerana terdapat juga informasi mengenai IM.. memang imabiz suka belajar sesuatu daripada blog orang lain....

Antara isi kandungan yang menarik di blog ini :


http://www.syedakmal.com/tak-puas-hati-dengan-ebook-apa-tindakan-anda-buat-duit-ebay/

http://www.syedakmal.com/aku-bukan-newbie-internet-marketer-aku-sedang-belajar/


http://www.syedakmal.com/5-tips-elakkan-anda-putus-asa-dalam-perniagaan/

dan banyak lagi...

lagi satu yang menarik pada imabiz tentang blog ini.. terdapat produk yang dijual hanya RM10 sahaja... bukan satu produk RM10.. tetapi 50 produk dijual hanya RM10 sahaja... tak percaya... cube tengok sendiri DI SINI...

Jadi jom kita jenguk Blog saudara Syed Akmal nie... Sila Klik DI SINI
Continue Reading...

Rahsia Manual AWeber - Panduan Autoresponder AWeber Yang Berkesan

Salam sejahtera imabiz ucapkan kepada pengunjung blog ini... hari ini imabiz nak kongsi satu panduan yang menarik mengenai Aweber... kepada sesiapa yang sudah biasa atau tahu tentang aweber nie semsetinya tahu tentang kegunaan aweber sebagai salah satu cara untuk mengumpul list... Panduan Manual AWeber ini telah dihasilkan oleh saudara Aminbeb.. salah seorang IM yang bergiat aktif... imabiz biasa berbincang dengan saudara Aminbeb di WC...



Pada pandangan imabiz apa yang menarik tentang Panduan Manual AWeber nie adalah ianya mengajar kita beberapa tip atau trik untuk mengumpul list menggunakan AWeber dengan berkesan... pendedahan atau panduan yang diberikan disertakan sekali dengan gambar bagi memudahkan kita memahami cara atau teknik yang cube disampaikan...

imabiz rase anda yang ingin mengumpul list patut mendapatkan Panduan Manual AWeber ini kerana pelbagai kaedah yang betul akan dikongsi bersama...


Antara kandungan Panduan Manual AWeber ini adalah :


1. Bagaimana cara betul membuat persedian bagi menulis emel.

2. Bagiamana untuk memiliki sistem Aweber dengan mudah.

3. Bagimana mencipta kempen emel, pengesahan emel, emel ‘follow up’, penyiaran emel dan segala yang berkaitan dengan emel.

4. Bagaimana mencipta borang ‘opt in’ yang betul.

5. Bagimana membina aliran yang betul bagi sistem emel tidak kira samada bagi melakukan kerja-kerja ‘follow up’, kempen-kempen mahupun membina hubungan rapat dengan prospek serta pelanggan anda

6. Bagaimana dengan Aweber anda mampu melihat segala perjalanan sistem anda berjalan dan memastikan kempen anda berjalan dengan lancar

7. Bagaimana untuk memindahkan ‘list’ atau senarai yang telah anda ada untuk dimasukkan ke dalam sistem Aweber.

8. Banyak lagi yang yang bakal dikongsikan kerana ini ebook ini mengandungi melebihi 100 muka surat jadi anda boleh bayangkan betapa lengkap maklumat yang bakal anda perolehi.


Jadi, untuk menghasilkan jualan atau mempromosikan produk anda dengan berkesan dapatkanlah panduan yang amat berguna ini...

Untuk Maklumat Lanjut Sila Klik DI SINI
Continue Reading...

Wednesday, December 2, 2009

Keyword Assassin - Pendedahan Research Keyword Yang Berkesan

Salam sejahtera kepada pengunjung Blog Imabiz... hari ini imabiz nak cerita mengenai satu produk yang baru dilancarkan pada hari Rabu - 02hb Desember 2009.. imabiz rase produk ini memang harus anda miliki kerana salah satu produk yang bukan hanya sekadar ebook, malah mengandungi tutorial secara video yang memudahkan anda untuk lebih memahami cara yang digunakan untuk mencari atau research keyword yang berkesan.. Produk Keyword Assassin ini adalah salah satu produk yang yang TERHAD penjualannya.. dihasilkan oleh Aurora Ice.. Beliau adalah salah seorang ahli WC Premium yang aktif berforum di Wangcyber...



Apa yang menarik tentang Produk Assassin nie ?

Seperti yang imabiz katakan produk ini disertakan sekali video tutorial yang memudahkan anda untuk menguasai teknik keyword yang berkesan...

Mari kita lihat serba sedikit tentang Produk Keyword Assassin ini:



Terdapat enam video tutorial yang disertakan di dalam Produk Assassin ini iaitu :

Video 1-Mencari senarai keyword dengan menggunakan Clickbank

video 2-Mencari keyword yang menpunyai trafik dengan cara yang percuma

Video 3- allintittle,allinanchor dan quote?Ingin ranking keyword yang kita cari di pages tertinggi google ataupun di page 1 Google,maka 3 perkataan ini adalah penting

Video 4-Dalam video ini akan diulangi apa yang belajar dari video1 hingga ke video3

Video 5-Dua eksperimen yang cukup baik

video 6-kata-kata yang di ucapkan kepada peminat keyword Assass!n


Mari kita lihat pula salah satu sample atau contoh video tutorial yang disediakan :



Jadi, imabiz rase produk ini memang anda patut perolehi untuk menguasai teknik menjana pendapatan yang berkesan dan teknik atau cara penggunaan tool-tool secara percuma, memang berbaloi memilikinya...

Jadi jangan lepaskan peluang keemasan ini kerana penjualan produk Keyword Assassin ini adalah TERHAD!!! Ini bermakna siapa cepat dia yang dapat...

Untuk Keterangan Lanjut Sila Klik DI SINI
Continue Reading...

Thursday, November 26, 2009

Suzila Collection - Kedai Online Aksesori Wanita

Selamat sejahtera imabiz ucapkan kepada pengunjung blog ini... sebelum terlambat imabiz ucapkan Selamat Hari Raya Aidil Adha kepada pembaca blog imabiz yang beragama Islam... semoga tahun ini kita lebih banyak melakukan pengorbanan kepada agama dan tanah air kita..

so, hari ini imabiz nak cerita mengenai sebuah laman web yang menarik sebab apa? sebab blog ini macam blog Kedai Cyber imabiz... tapi blog ini banyak item atau barang yang di jual secara online berbanding kedai imabiz... Kedai Online yang imabiz maksudkan adalah Suzila Collection. Kedai online ini dimilik oleh Cik Suzila dan kedai ini menjual barangan aksesori wanita seperti Tudung, Shawl & Brooch. Semua barangan adalah berkualiti dan murah.



Di sebabkan murah dan berkualiti itulah imabiz lihat banyak item atau barangan yang dijual telah banyak yang sold out.. maknanyer... barangan yang di jual di Kedai Online Suzila Collection memang berkualiti dan murah.. banyak yang dah terjual.. jadi anda boleh lah menjenguk Suzila Collection untuk meninjau-ninjau atau window shoping... mane tau ade yang berkenaan... barangan yang anda pesan pula akan dihantar terus ke rumah anda menggunakan perkhidmatan pos express dan pos laju... jadi dah jimat kos perjalanan anda atau lebih tepat lagi... jimat duit minyak.. Jadi sekarang shopping di rumah pun boleh...




Jom kita Shopping DI SINI
Continue Reading...

Laporan Percuma Rahsia Bulk SMS - Pendapatan melalui bulk sms

Salam sejahtera kepada pembaca blog ini.. hari nie imabiz nak berkongsi satu peluang keemasan untuk anda menjana pendapatan yang diberikan secara PERCUMA... memang imabiz minat betul benda nie.. yela percuma katakan.. memang imabiz suka la.. anda sume mesti suka jugakkan... benda tak payah bayar sekarang nie susah nak dapat.. jadi dah ade benda percuma nie kita download jela...

Rahsia Percuma ini telah disediakan oleh Mohd Firdaus - Usahawan HyProBulkSMS
Rahsia Sistem Bulk SMS ini adalah version yang kedua..




Apa yang menarik di dalam panduan percuma ini :


1. Pengenalan tentang Sistem Bulk SMS
2. Apakah Hypro Bulk SMS
3. Buat duit dengan Hypro Bulk SMS
4. Kisah-kisah Kejayaan
5. Teknik Promosi

Dan banyak lagi yang menarik di dalam panduan ini..

Dan yang paling menarik adalah apabila anda mendownload rahsia percuma ini.. anda berpeluang untuk menjana pendapatan dengan PPL yang disediakan oleh penerbit rahsia ini... setiap download daripada link anda... anda akan memperolehi RM 0.50/download.. Hebat bukan.. bukan sahaja anda dapat ilmu secara percuma malah boleh menjana pendapatan melalui Rahsia Percuma ini...

Untuk keterangan lanjut atau download produk sila klik DI SINI
Continue Reading...

Saturday, November 21, 2009

Paypal WishList - Salah satu cara pendapatan paypal melalui Facebook

Salam sejahtera kepada semua rakan-rakan imabiz... hari ini imabiz nak berkongsi satu maklumat atau satu perisian facebook yang mana perisian ini boleh buat duit paypal melalui facebook... harap anda sume dah ada akaun facebook la yerk...

Perisian ini dinamakan WishList Paypal... $1 akan diberikan kepada setiap rakan facebook yang kita jemput... imabiz pun baru cuba lagi sebab benda nie baru lagi... jadi mari la kita sama-sama cube... benda free imabiz cuba jela...



Apa sebenarnyer paypal wishlist nie >>???

Wishlist nie sebenarnyer perkongsian idea tentang hadiah yang kita nak berikan kepada rakan-rakan kita.. jadi kita tinggal pilih jer item hadiah yang terdapat di list gift tue.. dan share ngan rakan-rakan facebook kita...



Bagaimana perisian ini berfungsi?

1. tambah perisian ini ke profile facebook anda dan anda akan di bayar $1

2. bina dan kongsikan Perisian ini dengan rakan-rakan anda

3. setiap rakan yang anda jemput menggunakan applikasi ini anda akan dibayar $1

4. yang penting anda sudah mempunyai akaun paypal sendiri kerana income akan dibayar ke akaun paypal anda




Untuk Mendaftar Aplikasi Menarik Ini Sila Klik DI SINI


Selamat mencuba
Continue Reading...

PanduanWeb Advance Edition - Pakej Lengkap Menjana Pendapatan Melalui Web Jualan

Salam sejahtera kepada pengunjung blog imabiz... hari nie imabiz nak cerita pasal satu produk yang boleh memberi panduan kepada anda iaitu PanduanWeb.. PanduanWeb ini salah satu panduan untuk mendapatkan pendapatan dari web jualan... selain itu terdapat tutorial berkaitan dengan Bisnes Kedai Online... Bisnes Kedai Online nie adalah bisnes produk fizikal yang anda boleh jual secara online.... Produk ini adalah hasil ciptaan Puan Sarah & Bearnerd Bondly

Terdapat Bonus yang amat menarik iaitu :

SEMINAR BISNES ONLINE BERSAMA

RAJA KAMIL

(http://rajakamil.biz-internet marketer sepenuh masa)

6 Disember 2009- jam 9-11malam

(url seminar akan diupdate melalui email)

COACHING KHAS DARI SAUDARA RAJA KAMIL, internet marketer terkenal,

coaching ini bernilai RM570, kos yang dikenakan kepada yang berminat untuk coaching dengan Raja kamil

Tajuk Webinar

1. Bagaimana Melakukan Pre Launch Produk dengan modal hampir sifar
2. Promosi Besar-besaran Untuk Untung 10 kali ganda dan bagaimana menarik trafik ke web anda serta menarik ribuan pelanggan anda.
3. Automatikkah Bisnes Anda?
4. Tidur dan duit masuk !!!!



EBOOK TUTORIAL MEMBINA KEDAI ONLINE

Kandungan ebook Tutorial Membina Kedai Online

1.Langkah demi langkah bagaimana membina kedai online menggunakan Zen Cart dan Oscommerce tanpa sebarang kos atau pun serendah RM10 DAN

Anda akan dapat sebuah Kedai Online Selepas menggunakan Tutorial Ini.

2.Tip promosi produk fizikal yang berkesan dan laman web hot untuk promosi produk fizikal anda

3.Temuramah khas dengan peniaga-peniaga yang menjual produk fizikal dan berjaya memperoleh pendapatan sehingga RM5000

4.Anda takde produk nak meniaga? takde masalah, kami akan dedahkan hampir 100 sumber produk dropshipping yang dibuat oleh orang malaysia khas unuk pasaran Malaysia. Banyak Sangat !! Dan sumber produk BORONG pada harga yang sangan murah...

5.Bagaimana menguruskan Kedai Online anda, dari segi pembungkusan dan penghantaran, Cara mudah dan cepat !!(sekiranya buat dropshipping, anda tak perlu uruskan produk)

6.Akses ke laman web pembelajaran dan forum secara online mengandungi nota2 dalam bahasa Melayu dan anda boleh bertanya apa sahaja soalan yang berkaitan pembinaan kedai Online

7.Ebook ini akan dilancarkan pada 20 DIS 2009, INSYAALLAH, dan anda sebagai pelanggan saya yang membeli pakej web advance edition layak mendapat ebook tersebut beserta bonus-bonus hebat ebook tersebut pada 20 DIS 2009

Untuk Keterangan Lanjut Sila Klik DI SINI

Sedutan Kisah Kejayaan Sahabat Saya, Puan Faiza, dan ramai lagi..

Nama saya ialah Noor Hafizah Ariffin dan berumur 28 tahun serta sudah berkahwin. Sebelum memulakan perniagaan secara online sepenuh masa, saya bekerja sebagai jurutera elektrik selama hampir 2 tahun selepas mendapat ijazah dalam kejuruteraan elektrik dan elektronik dari salah sebuah universiti di Jepun.

Semasa tinggal di Jepun, saya amat suka membeli-belah secara online. Anda boleh membeli-belah 'apa saja' dari pakaian sehinggalah kereta secara online. Sebagai negara maju, Jepun menyediakan customer service yang amat cekap. Dari sinilah timbul idea untuk menjalankan perniagaan secara online setelah mendapati Malaysia amat kurang menawarkan perniagaan secara online.

Pada masa ini, saya menjual barangan berjenama yang original seperti beg tangan, wallet/purse, sunglasses, aksesori dan perfumes. Anda boleh jumpa kedai saya di wanitamelayu.com iaitu 'GB's Boutique by goodbargain' atau lawati laman web http://www.primochic.com . Anda juga boleh hubungi saya di nombor 017-3570029 atau email: feeza@primochic.com. Buat masa ini, saya menjual barangan secara terus kepada pelanggan dan kepada peniaga secara borong dan dropshipping.

Sekiranya anda mahu memulakan perniagaan secara online atau offline, sesungguhnya ia memerlukan tahap pengorbanan yang amat tinggi. Keuntungan setiap bulan adalah berbeza-beza dan secara puratanya saya mampu meraih keuntungan antara RM3000-RM5000 setiap bulan.

Sebagai peniaga, anda perlu berfikir secara kreatif untuk menarik pelanggan kerana amat ramai competitors di luar sana. Sungguhpun ramai competitors dan ada sesetengah mereka yang menjual barang yang sama, keyakinan diri amat perlu. In fact, penghalang kepada kemajuan diri adalah diri anda sendiri. Jangan pedulikan apa orang lain kata. Hanya fokuskan apa yang anda mahu dalam hidup. Even though it's 'not easy', just do your current best.

Sekiranya anda mahu menceburi perniagaan online, tips yang amat berguna dan juga digunakan oleh saya selama ini ialah, 'consider all the cost'. Perniagaan online amat memerlukan laman web dan sebagai langkah permulaan, saya memulakan perniagaan online dari free blog websites seperti blogger.com, wordpress.com dan sebagainya.. Setelah itu, anda boleh upgrade nama blog kepada domain sendiri dengan kos yang amat rendah(hanya $10 setahun di blogger.com). Jika anda mempunyai modal yang lebih, anda boleh mengupah website designer untuk membuat laman web yang canggih. Bagi saya, tak perlu laman web yang canggih dan fancy sekiranya anda tidak berjaya menjual produk kepada pelanggan.

Menjual seberapa banyak mungkin hendaklah diberikan fokus utama. Sasarkan target jualan anda setiap bulan sebagai contoh; RM10,000 pada bulan December 2009. Letakkan target jualan di tempat yang anda mudah nampak seperti print out di atas kertas dan tampal di dinding bilik tidur. Ataupun anda boleh lekatkan 'post-it' note di atas screen computer. Anda boleh lakukan apa jua cara yang ada suka asalkan ianya membantu motivasi diri anda.

Perniagaan online dan fizikal amatlah berbeza sama sekali. Melalui online, pelanggan hanya boleh melihat barangan melalui gambar yang disediakan. Oleh itu, gambar produk yang hendak dipamerkan mestilah jelas dan terang. Ambil gambar dari pelbagai sudut dan jelaskan kelebihan produk anda secara detail.

Pemilihan produk yang hendak dijual juga hendaklah berdasarkan demand, bukannya atas 'syok sendiri'. Bagaimana hendak tahu ada 'high demand' atau tidak? Search melalui google dengan taipkan keyword sesuatu produk dan lihat berapa banyak website yang sudah menjual produk tersebut. Jika tidak banyak, maka ianya berpotensi untuk dikembangkan. Jika sudah banyak, anda cari apakah kelemahan atau ketidak-puasan hati pelanggan terhadap produk atau servis tersebut. Anda juga boleh menggunakan keyword tracker untuk buat research terhadap sesuatu keyword.

Untuk memasarkan produk secara online, anda hendaklah memastikan keyword yang ditulis adalah 'betul' dan bertepatan dengan yang barangan yang dijual. Sekiranya anda menjual 'maajun wanita', sila tulis tajuk barangan yang bersesuaian dengan 'maajun wanita'. Oleh itu, bila pelanggan anda search dalam internet, produk anda akan tersenarai dalam website yang menjual maajun wanita.

Anda juga boleh menarik pelanggan dengan membeli 'advertisement space' di dalam google melalui google adwords atau di sesetengah website popular. Setiap website yang mempunyai high ranking ada menyediakan advertisement space dengan kadar yang berpatutan. Sekali lagi, 'consider the cost'. Anda boleh testing beli advertisement space di sesetengah website dan lihat prestasinya melalui jualan. Jika jualan anda meningkat melalui advertisement di website A, maka anda boleh meneruskannya. Jika sebaliknya, anda boleh berhenti dan teruskan experiment di website lain pula.

Sekiranya anda suka berforum atau blogging, ianya juga salah satu platform yang berkesan untuk membina kredibiliti anda sebagai peniaga. Anda boleh sertai pelbagai jenis forum atau menulis blog dan fokus kepada bidang yang anda minati. Hubungan baik dengan forumers dan blog visitors dapat meningkatkan keyakinan pelanggan kepada anda. Hanya pastikan segala yang anda buat 'worth it' dan berjaya meningkatkan jualan setiap bulan.

Dalam perniagaan, 'experiment' amatlah penting. Kadangkala, sesuatu method hanya berkesan untuk jangka masa tertentu saja. Sekiranya sesuatu method tidak menguntungkan lagi, anda hendaklah beralih kepada cara yang lain pula.

Sebagai peniaga yang tidak mempunyai asas dalam bidang perniagaan, anda boleh menimba ilmu melalui pembacaan. Banyakkan membaca buku-buku berkaitan orang yang berjaya seperti Bill Gates. Kita akan rasa teruja dan terdorong untuk berusaha lebih kuat lagi. Peniaga juga tidak boleh mudah berputus asa. Anggaplah kegagalan pertama sebagai pelajaran bernilai untuk diri sendiri. Pelajaran yang amat bernilai walaupun anda kehilangan sejumlah wang. Ingatlah, penghalang dari mencapai kejayaan adalah diri anda sendiri, bukannya orang lain.

Akhir kata, saya berharap agar info yang dikongsi di atas dapat dimanfaatkan oleh anda semua. Walaupun perniagaan online dapat dijalankan di rumah, tapi ianya menuntut masa yang tinggi untuk betul-betul berjaya. Secara purata, saya bekerja lebih dari 8 jam sehari, lebih dari bekerja sebagai jurutera di syarikat swasta. Sungguhpun begitu, saya enjoy dan seronok dengan apa yang saya lakukan sekarang. Do things that make you happy. It's the most important key of success.

Untuk Keterangan Lanjut Sila Klik DI SINI
Continue Reading...
 
"Semoga Tahun 2011 Menjadikan Kita Lebih Baik Dari Tahun Sebelum-Sebelumnya"
" Suatu Kejayaan Yang Dikecapi Dengan Kepayahan Lebih Nikmat Daripada Suatu Yang Mudah Di Perolehi... Untuk Mencapai Kejayaan Bukanlah Suatu Yang Mudah.. Perlu Perancangan Dan Perlaksaan Yang Rapi.. Sekali Gagal Bukan Bermakna Gagal Selamanya... Bangkit Dan Teruskan Perjuangan... Pasti Cahaya Gemilang Akan Kelihatan... "
" Belajar dan Terus Belajar Adalah Penting Dalam Hidup Ini... Untuk Mencapai Kejayaan, Belajarlah Untuk Memantapkan Lagi Pengetahuan Di Dada... Bila Sudah Berilmu... Praktikkanlah Supaya Kita Lebih Mahir Dan Tidak Lupa.. Bila Sudah Berjaya.. Janganlah Sombong... Kongsilah Ilmu Bersama-sama.. "

Blog Imabiz Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template