Wednesday, June 17, 2009

Rahsia Forum Menjana Pendapatan (Percuma)Hari ini, saya nak kongsi satu ebook percuma yang menarik. Ebook rahsia forum ini adalah hasil nukilan saudara Hamid Salim, seorang intenet marketer yang telah berjaya menjana pendapatan dengan menggunakan forum. Beliau ingin berkongsi tip dan pengalaman beliau mengunakan teknik berforum untuk menjana pendapatan..

Memang tidak dinafikan pelbagai cara marketing boleh kita lakukan, tetapi salah satu cara yang berkesan adalah melalui forum, kerana diforum kita boleh menengahkan bakat yang kita ada dan seterusnya boleh mempamerkan perniagaan atau servis kita dan seterusnya menjana pendapatan...

oleh itu, mari lah sama-sama kita menambah ilmu pengetahuan kita melalui ebook percuma ini.. semoga ianya memberi manfaat kepada kita semua..

Untuk Download Sila Klik DI SINI

0 comments:

Post a Comment

 
"Semoga Tahun 2011 Menjadikan Kita Lebih Baik Dari Tahun Sebelum-Sebelumnya"
" Suatu Kejayaan Yang Dikecapi Dengan Kepayahan Lebih Nikmat Daripada Suatu Yang Mudah Di Perolehi... Untuk Mencapai Kejayaan Bukanlah Suatu Yang Mudah.. Perlu Perancangan Dan Perlaksaan Yang Rapi.. Sekali Gagal Bukan Bermakna Gagal Selamanya... Bangkit Dan Teruskan Perjuangan... Pasti Cahaya Gemilang Akan Kelihatan... "
" Belajar dan Terus Belajar Adalah Penting Dalam Hidup Ini... Untuk Mencapai Kejayaan, Belajarlah Untuk Memantapkan Lagi Pengetahuan Di Dada... Bila Sudah Berilmu... Praktikkanlah Supaya Kita Lebih Mahir Dan Tidak Lupa.. Bila Sudah Berjaya.. Janganlah Sombong... Kongsilah Ilmu Bersama-sama.. "

Blog Imabiz Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template