Tuesday, October 13, 2009

Pakej Terhebat 2009
PAKEJ TERLARIS DAN BAKAL MELETUP DI PASARAN TEMPATAN!
ADAKAH ANDA BERSEDIA UNTUK MENGETAHUI KEHEBATANNYAYa,MHNIZAM beritahu kami apa yang HEBAT sangat?Kami sememangnya menantikannya!


Dari meja MHNizam,Pada akhir tahun ini saya berasa berbesar hati kerana berpeluang mempersembahkan pakej terhebat hasil karya IM terhebat.

Mungkin anda pernah dengar Nama-nama besar seperti Raja Kamil, SmartZul,Eruwan Garry.....mereka semua adalah nama-nama besar dalam IM tempatan.

Kini setelah di adun dengan baik lahirlah pakej terhebat yang mampu memukau sesiapa sahaja yang melihatnya.

Pakej Terhebat menanti anda:

1)EBOOKKARYA RAJAKAMIL

Adsense for domain yang bernilai RM 120


Ebook ini memberi penerangan bagaimana anda boleh menghasilkan duit hanya dengan domain dan adsense. Ebook ini sememangnya hebat dan pastinya anda tidak kecewa kerana ianya dibekalkan dengan panduan audio yang begitu berkesan sekali.KARYA SMARTZUL

Kuasa Forum-RM47Ebook ini memang diakui hebat kerana ianya menceritakan tentang bagaimana anda boleh menjana pendapatan dengan menggunakan forum sebagai platform. Gaya penyampaian mudah smartzul pasti memukau sesiapa yang membacanya.EZSurvey-Inspirasi Maya-RM40

Anda didedahkan bagaimana menjalankan kempen survey dengan pantas2)VIDEO TUTORIAL-USD235(RM799)Anda akan didedahkan mengenai cara untuk melariskan produk jualan anda dengan menggunakan video promosi.

Ketahui bagaimana mencari produk yang mendapat permintaan hangat. Video ini pasti menjanjikan sesuatu yang anda tidak pernah alamiKetahui kaedah menjana pendapatan 6 angka cuma dari rumah

Video panduan Cost per Action untuk newbie yang ingin mengetahui bagaimana membuat duit dengan Cost Per ActionPanduan membina forum sendiri yang menguntungkan,Mungkin anda boleh menjadi pencabar forum terkemuka seperti WangCyber?Bukan mustahil bukan?3)LAMAN KEAHLIAN VIP- RM100

Mengandungi ebook terhebat-Rahsia Trafik bernilai RM50

Tips-tips asas dan advanced pemasaran internet benilai ribuan ringgit

Diskaun untuk produk terbaru keluaran peminatjutawan.com dan pastinya ianya melebihi 50%

Laman keahlian ini adalah laman berbayar dan bukan pembeli pakej terpaksa membayar RM100 untuk setiap tahun! Dan berita baik pembeli pakej ini hanya perlu membayarnya sekali sahajaKesemua tawaran diatas jika di beli secara berasingan bernilai lebih RM1100 dan kini saya cuma tawarkan pada harga RM150 dan cuma 500 pembeli sahaja berpeluang menikmatinya. Selepas itu jualan akan dihentikan serta merta!

Maklumat Lanjut Sila Klik DI SINI

0 comments:

Post a Comment

 
"Semoga Tahun 2011 Menjadikan Kita Lebih Baik Dari Tahun Sebelum-Sebelumnya"
" Suatu Kejayaan Yang Dikecapi Dengan Kepayahan Lebih Nikmat Daripada Suatu Yang Mudah Di Perolehi... Untuk Mencapai Kejayaan Bukanlah Suatu Yang Mudah.. Perlu Perancangan Dan Perlaksaan Yang Rapi.. Sekali Gagal Bukan Bermakna Gagal Selamanya... Bangkit Dan Teruskan Perjuangan... Pasti Cahaya Gemilang Akan Kelihatan... "
" Belajar dan Terus Belajar Adalah Penting Dalam Hidup Ini... Untuk Mencapai Kejayaan, Belajarlah Untuk Memantapkan Lagi Pengetahuan Di Dada... Bila Sudah Berilmu... Praktikkanlah Supaya Kita Lebih Mahir Dan Tidak Lupa.. Bila Sudah Berjaya.. Janganlah Sombong... Kongsilah Ilmu Bersama-sama.. "

Blog Imabiz Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template