Tuesday, March 23, 2010

K - ADS - Salah Satu Cara Promosi / Pengiklanan Yang Berkesan Dan Efektif

salam sejahtera... pernahkah anda mendengar mengenai K-ADS?? jika anda rase K-ADS adalah pengiklanan biasa seperti banner di blog-blog imabiz ini.. ANDA SILAP... imabiz juga sebelum ini seperti anda.. yang terdetik di fikiran imabiz K-ADS adalah Iklan Banner.. tetapi sebenarnye K-ADS ini adalah Pengiklanan seperti Flyer yang diedarkan secara offline... cuma K-ADS adalah sebuah pengiklanan yang berbentuk sekeping kad seperti Kad Kredit...

Kepada yang biasa shopping macam imabiz nie sudah tentu anda biase menggunakan kad diskaun yang diberikan kepada anda oleh beberapa kedai seperti EAST WEAR, Padini dan pelbagai lagi kedai yang menawarkan Kad Diskaun.. apa kelebihan kad ini.. imabiz akan bawa ke mana sahaja kerana kalau ade sales... imabiz shopping la.. sama juga la konsepnye dengan K-ADS ini... Jadi hari ini imabiz nak berkongsi salah satu perkhidmatan atau service yang diberikan oleh IklanorAds Dot Com..K-ADS By IklanorAds adalah salah satu perkhidmatan pengiklanan menggunakan K-Ads yang mana ianya diedarkan di kawasan tumpuan di sekitar Kuala Lumpur mengikut Pakej yang anda pilih..

Terdapat 3 Pakej yang ditawarkan iaitu :
Dan, K-Ads anda akan diletakkan di laman web IklanorAds Dot Com.. dengan ini anda telah pun melakukan promosi atau pengiklanan secara offline dan juga online...Jadi, untuk mempromosikan perniagaan anda dengan berkesan dan efektif.. tempah K-ADS anda sekarang.. Harga yang ditawarkan juga amat berpatutan...

Untuk Keterangan Lanjut Sila Klik DI SINI...

0 comments:

Post a Comment

 
"Semoga Tahun 2011 Menjadikan Kita Lebih Baik Dari Tahun Sebelum-Sebelumnya"
" Suatu Kejayaan Yang Dikecapi Dengan Kepayahan Lebih Nikmat Daripada Suatu Yang Mudah Di Perolehi... Untuk Mencapai Kejayaan Bukanlah Suatu Yang Mudah.. Perlu Perancangan Dan Perlaksaan Yang Rapi.. Sekali Gagal Bukan Bermakna Gagal Selamanya... Bangkit Dan Teruskan Perjuangan... Pasti Cahaya Gemilang Akan Kelihatan... "
" Belajar dan Terus Belajar Adalah Penting Dalam Hidup Ini... Untuk Mencapai Kejayaan, Belajarlah Untuk Memantapkan Lagi Pengetahuan Di Dada... Bila Sudah Berilmu... Praktikkanlah Supaya Kita Lebih Mahir Dan Tidak Lupa.. Bila Sudah Berjaya.. Janganlah Sombong... Kongsilah Ilmu Bersama-sama.. "

Blog Imabiz Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template