Tuesday, June 22, 2010

Panduan Feedburner Edisi Percuma - Backlink Guna Feedburner

Salam Sejahtera imabiz ucapkan kepada anda yang senantiasa sudi menjadi pembaca setia blog ini.. hari ini imabiz nak kongsi satu ebook yang dahulu kalanya menjadi panduan kepada yang memuatturun... ini adalah ebook pertama dari imabiz.. dulu link dah broken atau rosak sebab imabiz dulu ade buat pemindahan hosting.. jadi dah bercelaru die punyer link... ebook tersebut adalah Panduan Feedburner Edisi Percuma..apa sebenarnya yang ada dalam ebook percuma ini..??

Panduan ringkas mengenai feedburner.. cara-cara untuk mendapatkan backlink yang berkualiti atau pengunjung yang berulang menggunakan feddburner.. imabiz memang paling suka buat trafik guna feedburner nie... tue yang imabiz buat panduan nie nak kongsi kat semua orang... boleh kita tarik trafik sama-sama..

tak payah cerita banyak lagi.. jom download..


KLIK DI SINI

2 comments:

KHAIRUL AMRAN on June 29, 2010 at 11:39 PM said...

Thanks. Dah download. Ada sikit masala la imabiz. Tak blh masukkannya ke dalam WC Signiture. HTML Disable. Camna ye penyelesaiannya? Kena upgread ke WPPremium ke?

imabiz on June 30, 2010 at 8:03 AM said...

uik..??? tak boleh...??/ cube contact admin or mod raja kamil...

Post a Comment

 
"Semoga Tahun 2011 Menjadikan Kita Lebih Baik Dari Tahun Sebelum-Sebelumnya"
" Suatu Kejayaan Yang Dikecapi Dengan Kepayahan Lebih Nikmat Daripada Suatu Yang Mudah Di Perolehi... Untuk Mencapai Kejayaan Bukanlah Suatu Yang Mudah.. Perlu Perancangan Dan Perlaksaan Yang Rapi.. Sekali Gagal Bukan Bermakna Gagal Selamanya... Bangkit Dan Teruskan Perjuangan... Pasti Cahaya Gemilang Akan Kelihatan... "
" Belajar dan Terus Belajar Adalah Penting Dalam Hidup Ini... Untuk Mencapai Kejayaan, Belajarlah Untuk Memantapkan Lagi Pengetahuan Di Dada... Bila Sudah Berilmu... Praktikkanlah Supaya Kita Lebih Mahir Dan Tidak Lupa.. Bila Sudah Berjaya.. Janganlah Sombong... Kongsilah Ilmu Bersama-sama.. "

Blog Imabiz Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template