Wednesday, July 27, 2011

Bola Malaysia VS Singapura - 28/07/2011

mesti terkejut imabiz buka entry / post tentang bola nie.. hehe.. mana tak.. hari-hari mesti cerita pasal bola sepak Malaysia yang mana kini telah meningkat... hari ini adalah sehari sebelum perlawanan second leg kelayakan piala dunia antara Harimau Malaya VS Singapura.. macam-macam strategi yang mereka semua conggak tidak kira lah dirumah / secara online.. imabiz selalu baca entry tentang bola Malaysia nie di forum...imabiz bukanlah seorang peminat bola sepak.. tetapi sejak akhir-akhir ini imabiz tetap melihat siaran langsung perlawanan Harimau Malaya... tetapi sayang.. semasa perlawanan first leg di singapura tempoh hari tak dapat nak tengok... ada kenduri tahlil... so... terlepaslah nak tengok... frust je imabiz tengok adik-beradik lelaki imabiz... sudah tentulah kecewa apabila mengetahui keputusan kekalahan Malaysia 3-5... mungkin percaturan Jurulatih Rajagobal tidak kena pada malam tersebut..

tetapi, imabiz akan menonton / menyokong di kaca tv sahaja (tak dapat pegi stadium) perlawanan timbal balik yang akan diadakan di stadium Bukit Jalil... imabiz doakan akan kejayaan pasukan Malaysia supaya dapat mengatasi pasukan singapura... apa pun diharap pasukan Malaysia tidak lagi melakukan kesilapan seperti di Singapura yang melepaskan sebanyak 5 gol... imabiz tidaklah mengenali nama-nama pemain Malaysia.. tetapi pasti Rajagobal mempunyai stategi untuk mengatasi singapura... cayork-cayork..

ok... jom sama-sama kita menyokong pasukan Malaysia... Malaysia Boleh...

2 comments:

Anonymous said...

Jom Main Bola Di Stadium Astro DI SINI

gunners on June 12, 2012 at 6:11 PM said...

Menang gak 2-0..

Post a Comment

 
"Semoga Tahun 2011 Menjadikan Kita Lebih Baik Dari Tahun Sebelum-Sebelumnya"
" Suatu Kejayaan Yang Dikecapi Dengan Kepayahan Lebih Nikmat Daripada Suatu Yang Mudah Di Perolehi... Untuk Mencapai Kejayaan Bukanlah Suatu Yang Mudah.. Perlu Perancangan Dan Perlaksaan Yang Rapi.. Sekali Gagal Bukan Bermakna Gagal Selamanya... Bangkit Dan Teruskan Perjuangan... Pasti Cahaya Gemilang Akan Kelihatan... "
" Belajar dan Terus Belajar Adalah Penting Dalam Hidup Ini... Untuk Mencapai Kejayaan, Belajarlah Untuk Memantapkan Lagi Pengetahuan Di Dada... Bila Sudah Berilmu... Praktikkanlah Supaya Kita Lebih Mahir Dan Tidak Lupa.. Bila Sudah Berjaya.. Janganlah Sombong... Kongsilah Ilmu Bersama-sama.. "

Blog Imabiz Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template