Tuesday, September 6, 2011

Panduan Produk Digital Edisi Percuma

Selamat hari raya kepada yang masih ade mood hari raya tue.. imabiz memang mood hari raya je.. sebab.. yela.. raya kan selama sebulan.. so.. kepada pembaca blog imabiz.. mohon maaf dari imabiz untuk anda jika ada salah silap atau terkasar bahasa imabiz..

entry kali ini adalah imabiz nak bagi tau kepada anda bahwa satu ebook yang mana kini ianya diberikan percuma.. tetapi imabiz tak pasti sampai bila ia akan diberikan secara percuma... jadi.. baik kita download dengan segera sebelum tawaran percuma ini ditamatkan... ebook yang imabiz nak war-warkan adalah ebook Panduan Produk Digital..Panduan Produk Digital nie ebook pasal apa..?

ok.. secara ringkasnya panduan produk digital ini adalah ebook yang menerangkan secara ringkas tentang bagaimana untuk menjana pendapatan melalui produk digital.. bagaimana untuk menghasilkan dan memasarkan produk digital.. produk digital adalah produk yang dihasilkan dan dijual secara online.. pembeli hanya perlu mendownload produk tersebut sahaja.. kalau kita ambil kira banyak aspek.. banyak penjimatan dalam penghasilan produk digital.. tetapi panduan yang diberikan di dalam produk digital adalah amat bermanfaat dan bermakna...

mungkin anda adalah orang seterusnya yang akan menjana pendapatan seperti saudara Jamal, Razif, Zamri Nanyan dan banyak lagi.. sementara panduan ini diberikan percuma.. Jom Download..

Untuk mendownload.. sila masukkan nama dan emel anda sahaja.. produk percuma akan dihantar terus ke emel yang anda masukkan...

Laman Download sila klik DI SINI

0 comments:

Post a Comment

 
"Semoga Tahun 2011 Menjadikan Kita Lebih Baik Dari Tahun Sebelum-Sebelumnya"
" Suatu Kejayaan Yang Dikecapi Dengan Kepayahan Lebih Nikmat Daripada Suatu Yang Mudah Di Perolehi... Untuk Mencapai Kejayaan Bukanlah Suatu Yang Mudah.. Perlu Perancangan Dan Perlaksaan Yang Rapi.. Sekali Gagal Bukan Bermakna Gagal Selamanya... Bangkit Dan Teruskan Perjuangan... Pasti Cahaya Gemilang Akan Kelihatan... "
" Belajar dan Terus Belajar Adalah Penting Dalam Hidup Ini... Untuk Mencapai Kejayaan, Belajarlah Untuk Memantapkan Lagi Pengetahuan Di Dada... Bila Sudah Berilmu... Praktikkanlah Supaya Kita Lebih Mahir Dan Tidak Lupa.. Bila Sudah Berjaya.. Janganlah Sombong... Kongsilah Ilmu Bersama-sama.. "

Blog Imabiz Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template