Tuesday, January 5, 2010

Alantanblog.Com - Pendedahan Kearah Kebebasan Berhutang (Pengurusan Kewangan)

Salam sejahtera imabiz ucapkan kepada pembaca blog ini... hari nie imabiz rase macam biase jer.. tidak ade yang menarik pada hari ini.. memang tidak dinafikan bile sesi persekolahan bermula.. rase sunyi jer kat rumah nie... riuh rendah budak-budak kurang kedengaran kerana budak-budak pagi pergi sekolah belajar.. malam tidur awal.. penatlah katakan... ( ape la yang imabiz bebel lak nie.. hehe)

ok.. sebelum imabiz lebih banyak mengarut lagi lebih baik kirenya imabiz berkongsi tentang tajuk post atau artikel ini... hari ini imabiz nak kongsikan satu laman web yang menarik bagi imabiz.. banyak perkongsian yang diberikan diblog ini... walaupun blog atau laman web ini lebih kepada niche Pengurusan Kewangan.. tetapi kandungan laman web ini tidaklah hanya tertumpu pada info kewangan sahaja.. pelbagai informasi terdapat di sana... laman web yang imabiz maksudkan adalah www.AlanTanBlog.com.. blog ini adalah milik saudara Alan Tan atau lebih dikenali sebagai Alan di Wangcyber..
Antara kandungan menarik di www.AlanTanBlog.com :

Eight Sure-Fire Ways to Make Money

The Most Confusing Road Signs


World’s Greatest Business Mind– Alan Tan

Beware Of Phishing Website

dan banyak lagi kandungan yang menarik di www.AlanTanBlog.com

jadi, selain kita dapat mempelajari tips berguna untuk mengawal aliran kewangan kita.. kita juga dapat belajar atau membaca info berguna tentang tips atau info perniagaan internet dan pelbagai informasi yang lain juga...

Untuk Maklumat Lanjut Sila Klik DI SINI

0 comments:

Post a Comment

 
"Semoga Tahun 2011 Menjadikan Kita Lebih Baik Dari Tahun Sebelum-Sebelumnya"
" Suatu Kejayaan Yang Dikecapi Dengan Kepayahan Lebih Nikmat Daripada Suatu Yang Mudah Di Perolehi... Untuk Mencapai Kejayaan Bukanlah Suatu Yang Mudah.. Perlu Perancangan Dan Perlaksaan Yang Rapi.. Sekali Gagal Bukan Bermakna Gagal Selamanya... Bangkit Dan Teruskan Perjuangan... Pasti Cahaya Gemilang Akan Kelihatan... "
" Belajar dan Terus Belajar Adalah Penting Dalam Hidup Ini... Untuk Mencapai Kejayaan, Belajarlah Untuk Memantapkan Lagi Pengetahuan Di Dada... Bila Sudah Berilmu... Praktikkanlah Supaya Kita Lebih Mahir Dan Tidak Lupa.. Bila Sudah Berjaya.. Janganlah Sombong... Kongsilah Ilmu Bersama-sama.. "

Blog Imabiz Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template