Thursday, January 21, 2010

Kertas Kerja Perniagaan Waffle Di JanaCash Dot Com

salam sejahtera... macam biase hari ini imabiz lepak di Wangcyber dan mencari peluang-peluang untuk sedikit pendapatan... dan seperti biasa juga pada waktu tengahari hari Jumaat, pasti sunyi sedikit forum Wangcyber tue.. maklumla.. menunaikan kewajipan solat Jumaat... tapi takpe... lepas tue meriah semula...

Dan kali ini imabiz nak kongsikan dengan anda satu peluang keemasan untuk anda memulakan perniagaan Waffle.. imabiz ade juga minat nak buka perniagaan waffle nie.. sedap tue... macam menarik je... kalau kita pandai cari lokasi yang sesuai.. pasti masyuk punyer... dan jika anda kekurangan modal dalam perniagaan ini.. ini dia salah satu cara untuk anda mendapatkan modal secara pinjaman dan sudah semestinya untuk mendapatkan pinjaman daripada Bank Tempatan seperti Agro bank dan sebagainya memerlukan Kertas Kerja Perniagaan yang betul-betul terperinci supaya Bank akan mempercayai atau yakin anda boleh menjalankan atau memajukan perniagaan anda...Jadi untuk keperluan tersebut, JanaCash Dot Com telah menyediakan satu kertas kerja dalam format Word dan Excel... jadi anda boleh edit kandungan kertas kerja tersebut mengikut kesesuaian dengan perniagaan atau syarikat anda...Antara Isi Kandungan Yang Terdapat Di Dalam Kertas Kerja Ini Adalah :

1. Ringkasan Eksekutif

2. Pendahuluan

-Tujuan Penyediaan Rancangan Perniagaan

– Cadangan Struktur pembiayaan

3. LatarBelakang Pemohon

4.Profil Projek

– Laporan kemajuan perniagaan

– Projek Dicadangkan

5. Aspek Pentadbiran dan Pengurusan

– Aktiviti Operasi Perniagaan

6. Aspek Pemasaran

7. Aspek Kewangan

Jadi, ini adalah satu peluang untuk anda mengembangkan lagi perniagaan anda dan anda tidak perlu lagi pening memikirkan cara untuk menghasilkan kertas kerja yang efektif untuk menyakinkan pihak bank.. kertas kerja ini sudah tentu memudahkan anda dan kertas kerja yang anda hasilkan lebih teratur dan mengikut format yang terkini...

Jadi mari kita dapatkan Kertas Kerja Perniagaan Waffle ini...

Untuk Keterangan Lanjut Sila Klik DI SINI

0 comments:

Post a Comment

 
"Semoga Tahun 2011 Menjadikan Kita Lebih Baik Dari Tahun Sebelum-Sebelumnya"
" Suatu Kejayaan Yang Dikecapi Dengan Kepayahan Lebih Nikmat Daripada Suatu Yang Mudah Di Perolehi... Untuk Mencapai Kejayaan Bukanlah Suatu Yang Mudah.. Perlu Perancangan Dan Perlaksaan Yang Rapi.. Sekali Gagal Bukan Bermakna Gagal Selamanya... Bangkit Dan Teruskan Perjuangan... Pasti Cahaya Gemilang Akan Kelihatan... "
" Belajar dan Terus Belajar Adalah Penting Dalam Hidup Ini... Untuk Mencapai Kejayaan, Belajarlah Untuk Memantapkan Lagi Pengetahuan Di Dada... Bila Sudah Berilmu... Praktikkanlah Supaya Kita Lebih Mahir Dan Tidak Lupa.. Bila Sudah Berjaya.. Janganlah Sombong... Kongsilah Ilmu Bersama-sama.. "

Blog Imabiz Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template