Sunday, May 9, 2010

Jana Pendapatan / Gaji Harian - Bonus Cek Gaji PLR

Salam sejahtera.. post kali ini adalah untuk memberi pengumuman kepada pembeli Cek Gaji PLR bahawa Imabiz Dot Net telah pun menambah bonus istimewa khas untuk pembeli Cek Gaji PLR... ini adalah kerana untuk memberi lebih lagi peluang untuk pembeli Cek Gaji PLR menjana pendapatan se maksimum yang mungkin menggunakan produk PLR dan juga MRR.. selain bonus tersebut boleh dijadikan rujukan tambahan untuk memantapkan ilmu anda dalam perniagaan internet, bahkan ianya boleh juga dijual semula dengan hanya menambah nama anda di dalam salespage atau laman web jualan dan upload ke hosting anda dan promosikan produk tersebut ke serata dunia..

Bonus-Bonus Tersebut Adalah :

Jadi, kepada pembeli Produk Cek Gaji PLR bolehlah mendownload di laman agen iaitu : http://imabiz.net/agen

Kepada yang belum Grab Produk Hebat ini bolehlah mendapatkannya di : http://imabiz.net/CekGajiPLR/index.html

Untuk Keterangan Lanjut Sila Klik DI SINI

0 comments:

Post a Comment

 
"Semoga Tahun 2011 Menjadikan Kita Lebih Baik Dari Tahun Sebelum-Sebelumnya"
" Suatu Kejayaan Yang Dikecapi Dengan Kepayahan Lebih Nikmat Daripada Suatu Yang Mudah Di Perolehi... Untuk Mencapai Kejayaan Bukanlah Suatu Yang Mudah.. Perlu Perancangan Dan Perlaksaan Yang Rapi.. Sekali Gagal Bukan Bermakna Gagal Selamanya... Bangkit Dan Teruskan Perjuangan... Pasti Cahaya Gemilang Akan Kelihatan... "
" Belajar dan Terus Belajar Adalah Penting Dalam Hidup Ini... Untuk Mencapai Kejayaan, Belajarlah Untuk Memantapkan Lagi Pengetahuan Di Dada... Bila Sudah Berilmu... Praktikkanlah Supaya Kita Lebih Mahir Dan Tidak Lupa.. Bila Sudah Berjaya.. Janganlah Sombong... Kongsilah Ilmu Bersama-sama.. "

Blog Imabiz Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template