Thursday, May 13, 2010

Teknik Cari Jodoh Terhangat Di Pasaran - Jodoh Facebook

salam sejahtera.. hari ini imabiz nak kongsi satu ebook lain dari yang lain kerana niche yang diketengahkan adalah niche percintaan.. tetapi yang uniknya teknik yang ingin dikongsikan adalah mencari jodoh melalui facebook.. memang gempaklah...panduan yang imabiz ingin kongsikan adalah Pakej Lengkap Jodoh Facebook - Temui Pasangan Hidup Anda Dengan Mudah Di Facebook.. memang menarik lah...jika dilihat masakini, facebook adalah medium berinteraksi paling hangat di dunia.. melaui facebook juga kita dapat berhubung dengan rakan-rakan lama kita yang telah terpisah sekian lama.. dengan facebook juga kita dapat meluaskan lagi jaringan persabatan kita ke serata dunia.. Perdana Menteri Malaysia sendiri mempunyai laman facebooknya sendiri.. Laman Satu Malaysia...

berbalik kepada Pakej Lengkap Jodoh Facebook.. pelbagai teknik dikongsikan di dalam panduan ini.. ianya lebih kepada teknik yang tepat dan efektif untuk mengurat tak kiralah pakwe nak ngurat awak ker atau awek ngurat pakwe ker.. yang penting bahagia.. tapi biasanye pakwe ngurat awek la kan.. baru gentelmen...Terdapat empat panduan di dalam Pakej Lengkap Jodoh Facebook iaitu :

E-Book 1: TEKNIK PRAKTIKAL & EFEKTIF MEMIKAT WANITA IDAMAN DI FACEBOOKE-Book 2: TEKNIK MEMBINA DAYA TARIKAN MELALUI CHATTING DI INSTANT MESSENGERE-Book 3: TEKNIK MEMUKAU DITELEFON & AJAKAN PERTEMUAN YANG PASTI BERJAYAE-Book 4: TEKNIK MENGHANGATKAN PERTEMUAN & LAMARAN YANG PASTI DITERIMA
oklah.. baik anda baca sendiri di laman web jualannya dan imabiz nasihatkan anda membaca satu persatu apa yang ingin disampaikannya.. supaya anda betul-betul memahami apa yang ingin dikongsikan di dalam Pakej Lengkap Jodoh Facebook nie.. dan baik dapatkan segera sebelum harga akan dinaikkan pada bila-bila masa.. imabiz amat yakin harga pakej ini akan dinaikkan kerana ianya sememangnya mendapat sambutan hangat..

Untuk Keterangan Lanjut Sila KLIK DI SINI

3 comments:

Imddin Ahmad on October 19, 2010 at 7:11 PM said...

Rasa mcm nak try........

Mohd Fauzi on February 15, 2011 at 7:49 PM said...

xleh jadi agen anda ke..???

Anonymous said...

kawan.. boleh gak try agency neh

http://www.facebook.com/pages/Tiada-Dusta-DiAntara-Kita-Mencari-Jodoh/109461145806549

Post a Comment

 
"Semoga Tahun 2011 Menjadikan Kita Lebih Baik Dari Tahun Sebelum-Sebelumnya"
" Suatu Kejayaan Yang Dikecapi Dengan Kepayahan Lebih Nikmat Daripada Suatu Yang Mudah Di Perolehi... Untuk Mencapai Kejayaan Bukanlah Suatu Yang Mudah.. Perlu Perancangan Dan Perlaksaan Yang Rapi.. Sekali Gagal Bukan Bermakna Gagal Selamanya... Bangkit Dan Teruskan Perjuangan... Pasti Cahaya Gemilang Akan Kelihatan... "
" Belajar dan Terus Belajar Adalah Penting Dalam Hidup Ini... Untuk Mencapai Kejayaan, Belajarlah Untuk Memantapkan Lagi Pengetahuan Di Dada... Bila Sudah Berilmu... Praktikkanlah Supaya Kita Lebih Mahir Dan Tidak Lupa.. Bila Sudah Berjaya.. Janganlah Sombong... Kongsilah Ilmu Bersama-sama.. "

Blog Imabiz Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template