Tuesday, July 27, 2010

Rahsia Pakar Ebook Menjana Pendapatan Lumayan Di Internet Di Bongkarkan - Pakar Ebook

salam sejahtera kepada pembaca Blog Imabiz.. hari ini imabiz teruja sedikit untuk memperkenalkan produk terbaru dari Saudara Jamal iaitu Pakar Ebook..Sebenarnya bagi imabiz produk Pakar Ebook ini bukanlah khusus untuk produk ebook sahaja.. jika imabiz lihat kandungan Pakar Ebook kalau kita praktikan.. bukan sahaja ebook.. pelbagai produk contohnya produk fizikal akan berjaya kita jual dan menjana pendapatan lumayan.. cuma saudara Jamal ingin berkongsi berdasarkan pengalaman beliau menjana pendapatan melalui ebook... kalau kita tak jual ebook pun kita boleh ambil teknik yang dikongsikan untuk menghasilkan jualan produk kita..

Ada Enam Modul Di Dalam Produk Pakar Ebook Ini Iaitu :


1. Teknik Rahsia Mencari Idea.2. Teknik Rahsia Menulis Ebook.

3. Teknik Rahsia Membina Web Jualan.
4. Teknik Rahsia Penulisan Surat Jualan.
5. Teknik Rahsia Pra Pelancaran Ebook.
6. Teknik Rahsia Pemasaran Ebook.

Imabiz rasa memang cukup lengkap untuk anda yang berminat untuk menceburkan diri dalam penghasilan ebook anda seterusnya menghasilkan pendapat di internet ini..


Untuk Keterangan Lanjut Sila Klik DI SINI

0 comments:

Post a Comment

 
"Semoga Tahun 2011 Menjadikan Kita Lebih Baik Dari Tahun Sebelum-Sebelumnya"
" Suatu Kejayaan Yang Dikecapi Dengan Kepayahan Lebih Nikmat Daripada Suatu Yang Mudah Di Perolehi... Untuk Mencapai Kejayaan Bukanlah Suatu Yang Mudah.. Perlu Perancangan Dan Perlaksaan Yang Rapi.. Sekali Gagal Bukan Bermakna Gagal Selamanya... Bangkit Dan Teruskan Perjuangan... Pasti Cahaya Gemilang Akan Kelihatan... "
" Belajar dan Terus Belajar Adalah Penting Dalam Hidup Ini... Untuk Mencapai Kejayaan, Belajarlah Untuk Memantapkan Lagi Pengetahuan Di Dada... Bila Sudah Berilmu... Praktikkanlah Supaya Kita Lebih Mahir Dan Tidak Lupa.. Bila Sudah Berjaya.. Janganlah Sombong... Kongsilah Ilmu Bersama-sama.. "

Blog Imabiz Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template