Tuesday, August 24, 2010

Benda Percuma Nak Tak ?

Bulan Puasa ini imabiz dapat banyak masa untuk berinteraksi dengan internet.. sebab tiada kerja luar banyak sangat..

Hari ini imabiz nak kongsi tentang dua panduan yang diberikan secara PERCUMA.. iaitu Panduan Email Marketing Dan Panduan Autoresponder..

Ada Apa Dengan Panduan PERCUMA Ini ?


Ok.. jika anda masih lagi belum menceburkan diri dalam pemasaran email.. maka panduan ini sesuai untuk anda baca.. kerana dua panduan ini akan mengajar anda secara keseluruhan basic tentang email marketing dan autoresponder..

apa sebenarnya fungsi autoresponder..?? autoresponder ini ditugaskan untuk mengumpul email secara sah dan ia boleh digunakan untuk kita berhubung secara sah dengan senarai email yang telah kita kumpul... jika anda menghantar email secara membuta tuli kepada email yang anda sendiri tidak tahu asalnya.. ini dianggap SPAM.. dan belum tentu lagi email tersebut sampai ke pemilik email.. dan jika pemilik email buat laporan ke atas SPAM yang anda lakukan.. ini akan memburukkan reputasi anda..

JOM LA DOWNLOAD PANDUAN PERCUMA NIE.. Nanti anda akan paham apa yang imabiz terangkan.. nak download bukan susah.. masukkan nama dan email pada kotak yang disediakan dan klik DOWNLOAD Sekarang.. Panduan akan dihantar ke email anda..

KLIK DI SINI UNTUK DOWNLOAD

0 comments:

Post a Comment

 
"Semoga Tahun 2011 Menjadikan Kita Lebih Baik Dari Tahun Sebelum-Sebelumnya"
" Suatu Kejayaan Yang Dikecapi Dengan Kepayahan Lebih Nikmat Daripada Suatu Yang Mudah Di Perolehi... Untuk Mencapai Kejayaan Bukanlah Suatu Yang Mudah.. Perlu Perancangan Dan Perlaksaan Yang Rapi.. Sekali Gagal Bukan Bermakna Gagal Selamanya... Bangkit Dan Teruskan Perjuangan... Pasti Cahaya Gemilang Akan Kelihatan... "
" Belajar dan Terus Belajar Adalah Penting Dalam Hidup Ini... Untuk Mencapai Kejayaan, Belajarlah Untuk Memantapkan Lagi Pengetahuan Di Dada... Bila Sudah Berilmu... Praktikkanlah Supaya Kita Lebih Mahir Dan Tidak Lupa.. Bila Sudah Berjaya.. Janganlah Sombong... Kongsilah Ilmu Bersama-sama.. "

Blog Imabiz Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template