Wednesday, September 1, 2010

Produk Jual Semula - Salah Satu Cara Imabiz Buat Duit Internet

Selamat Menyambut Kemerdekaan Malaysia Yang Ke - 53 Dan Selamat Berpuasa.. Syawal makin hari makin dekat dan ramadhan bakal meninggalkan kita.. pasti suasana akan kehidupan kita juga akan bertukar..

Hari ini imabiz nak bercerita tentang Produk Jual Semula. Apa kelebihan produk jual semula.?? sudah semestinya produk yang kita beli tu boleh dijual oleh kita semula dan 100% keuntungan adalah milik kita..Produk jual semula disertakan sekali lesen atau hak yang membolehkan kita menjual semula produk tersebut.. antara lesen yang glamour adalah PLR (Private Label Rights), MRR (Master Resell Rights) Dan RR (Resell Rights).

Setiap lesen tersebut mempunyai syarat-syarat masing-masing dan biar imabiz terangkan satu persatu..

Lesen PLR
- untuk produk PLR kebanyakannya produk tersebut membolehkan kita untuk mengubah atau edit kandungan produk tersebut dan kita boleh mengaku produk tersebut adalah hasil karya kita.

Lesen MRR - untuk produk MRR pula kebanyakan produk ini boleh dijual semula tetapi kita tidak boleh mengubah kandungan produk tersebut. Kita hanya boleh meletakkan nama kita sebagai penjual di laman web jualan produk tersebut. Yang best produk ini kita boleh berikan lesen kepada orang lain untuk menjual kembali produk ini.. ini akan memberikan tarikan untuk orang lain membeli produk ini.

Lesen RR - untuk produk RR pula kebanyakannya produk ini boleh dijual semula tetapi kita tidak dibenarkan untuk mengubah kandungan produk tersebut dan tidak dibenarkan memberikan lesen jual semula kepada orang lain. Inilah kelebihan produk RR, tidak semua orang boleh menjual produk ini.


Kenapa Imabiz Suka Produk Jual Semula ?

Kerana produk ini memudahkan imabiz. Sebab apa ? imabiz tak perlulah nak fikirkan idea untuk menghasilkan produk sendiri. Apa yang imabiz lakukan adalah beli produk jual semula, kemudian edit laman jualan atau minisite yang telah disediakan dan upload file ke hosting imabiz dan mulakan mempromosikannya..

dan imabiz yang paling Imabiz suka tentang produk jual semula adalah kebanyakannya disertakan sekali dengan laman jualan, banner, ecover, grafik dan produk yang lengkap untuk kita memulakan pendapatan online. Jadi dah jimat di situ, tak perlulah nak upah designer untuk buatkan semua tue.

Kalau dulu produk ini kebanyakannya adalah berbahasa Inggeris tetapi sekarang produk Bahasa Melayu pun ada.. ini satu kelebihan untuk kita menguasai pasaran tempatan. salah satu contoh produk MRR yang berkualiti adalah :

http://imabiz.net/RahsiaEmailMarketing/index.html - Klik Di Sini


Apa kelebihan produk di atas ?

1. Salah satu produk jual semula

2. Menjimatkan Kerana Dengan satu Harga Anda Dapat Produk Yang Lengkap

3. PERCUMA 25 Produk Berkualiti yang sebahagiannya juga boleh dijual semula.

4. Terdapat panduan step by step langkah untuk anda mengubah produk jual semula ini dan cara upload ke hosting dan mulakan promosi sehingga berjaya menghasilkan pendapatan.


Tak Perlu Imabiz Berceloteh Lagi.. KLIK DI SINI Dan Bacalah Laman Web Juala Tersebut Sehingga Habis.. Pasti Anda Rasa Amat Berpuashati Dengan Produk Ini.

0 comments:

Post a Comment

 
"Semoga Tahun 2011 Menjadikan Kita Lebih Baik Dari Tahun Sebelum-Sebelumnya"
" Suatu Kejayaan Yang Dikecapi Dengan Kepayahan Lebih Nikmat Daripada Suatu Yang Mudah Di Perolehi... Untuk Mencapai Kejayaan Bukanlah Suatu Yang Mudah.. Perlu Perancangan Dan Perlaksaan Yang Rapi.. Sekali Gagal Bukan Bermakna Gagal Selamanya... Bangkit Dan Teruskan Perjuangan... Pasti Cahaya Gemilang Akan Kelihatan... "
" Belajar dan Terus Belajar Adalah Penting Dalam Hidup Ini... Untuk Mencapai Kejayaan, Belajarlah Untuk Memantapkan Lagi Pengetahuan Di Dada... Bila Sudah Berilmu... Praktikkanlah Supaya Kita Lebih Mahir Dan Tidak Lupa.. Bila Sudah Berjaya.. Janganlah Sombong... Kongsilah Ilmu Bersama-sama.. "

Blog Imabiz Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template