Monday, May 16, 2011

Bonus Pakar MinisiteMenghasilkan minisite yang kelihatan pro memang bukan sesuatu yang mudah tetapi jika anda mempunyai grafik yang boleh di edit, kerja tersebut boleh dilakukan dengan amat mudah. Minisite yang berjaya menarik perhatian adalah minisite yang mempunyai daya tarikan sehingga pembaca ingin terus membaca ayat jualan anda. Salah satu faktor yang membuatkan pembaca untuk terus membaca adalah dengan meletakkan grafik yang menarik di minisite kita..

Imabiz ada nak offer satu produk yang mana produk ini adalah produk grafik dalam fail psd yang mana kita boleh edit ayatnya di adobe photoshop dan menghasilkan grafik kita sendiri...

Jika anda berminat untuk mendapatkan hadiah bonus dari pada imabiz bolehlah melayari laman web ini... http://www.pakarbuatblog.com/GrafikMinisiteMudah/

Jangan lepaskan peluang untuk anda belajar membina minisite atau surat jualan anda sendiri...

0 comments:

Post a Comment

 
"Semoga Tahun 2011 Menjadikan Kita Lebih Baik Dari Tahun Sebelum-Sebelumnya"
" Suatu Kejayaan Yang Dikecapi Dengan Kepayahan Lebih Nikmat Daripada Suatu Yang Mudah Di Perolehi... Untuk Mencapai Kejayaan Bukanlah Suatu Yang Mudah.. Perlu Perancangan Dan Perlaksaan Yang Rapi.. Sekali Gagal Bukan Bermakna Gagal Selamanya... Bangkit Dan Teruskan Perjuangan... Pasti Cahaya Gemilang Akan Kelihatan... "
" Belajar dan Terus Belajar Adalah Penting Dalam Hidup Ini... Untuk Mencapai Kejayaan, Belajarlah Untuk Memantapkan Lagi Pengetahuan Di Dada... Bila Sudah Berilmu... Praktikkanlah Supaya Kita Lebih Mahir Dan Tidak Lupa.. Bila Sudah Berjaya.. Janganlah Sombong... Kongsilah Ilmu Bersama-sama.. "

Blog Imabiz Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template