Wednesday, August 10, 2011

Update Firefox Browser Ke 5.0 - Lebih Pantas


Hari ini sebab tak buat apa2.. dengan santainya imabiz pun updatelah browser firefox imabiz dengan firefox 5.0.. selepas update memang imabiz rasa kelainan dengan paparan yang kelihatan menyerupai Google Chrome ( agaknya firefox nie nak lawan google chrome kot).. dan ada beberapa plugin / add-on yang kita kene install semula..imabiz memang lebih suka menggunakan firefox berbanding google chrome walaupun ramai yang mengatakan google chrome lebih laju daripada firefox. imabiz update firefox 5.0 pun sebab blog imabiz kelihatan lambat bila bukak di firefox lama imabiz itu firefox 3.0.. so.. dah upgrade nie lebih puashatilah... laju dan smooth..

so.. kepada anda yang nak upgrade jugak.. sila ke laman web download firefox yang terkini.. Untuk aplikasi Android pun ade disediakan.. so.. bolehlah pasang di phone android anda...

http://www.mozilla.com/en-US/firefox/fx/
 
"Semoga Tahun 2011 Menjadikan Kita Lebih Baik Dari Tahun Sebelum-Sebelumnya"
" Suatu Kejayaan Yang Dikecapi Dengan Kepayahan Lebih Nikmat Daripada Suatu Yang Mudah Di Perolehi... Untuk Mencapai Kejayaan Bukanlah Suatu Yang Mudah.. Perlu Perancangan Dan Perlaksaan Yang Rapi.. Sekali Gagal Bukan Bermakna Gagal Selamanya... Bangkit Dan Teruskan Perjuangan... Pasti Cahaya Gemilang Akan Kelihatan... "
" Belajar dan Terus Belajar Adalah Penting Dalam Hidup Ini... Untuk Mencapai Kejayaan, Belajarlah Untuk Memantapkan Lagi Pengetahuan Di Dada... Bila Sudah Berilmu... Praktikkanlah Supaya Kita Lebih Mahir Dan Tidak Lupa.. Bila Sudah Berjaya.. Janganlah Sombong... Kongsilah Ilmu Bersama-sama.. "

Blog Imabiz Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template