Monday, August 3, 2009

2000++ Ebook Perniagaan Internet Dalam 1 DVD

Lebih 2000++ Ebook Bisnes Internet Yang Dikumpulkan Dalam 1 DVD Mempunyai Pelbagai Kategori Bakal Menjadi Milik Anda Dengan Harga Terendah Di Pasaran

Daripada: Muhammad Hafiz bin Mohd Hamdan

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera,

Pertamanya, saya ingin memperkenalkan diri saya kepada semua penggiat perniagaan internet. Nama saya Muhammad Hafiz bin Mohd Hamdan atau boleh dikenali sebagai Hafiz Hamdan. Saya berumur 22 tahun dan masih lagi menuntut di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia dalam jurusan Kejuruteraan Mekatronik. Saya bukanlah orang yang ada nama dalam dunia bisnes internet ini. Nama saya tidaklah sehebat Gobalakrishnan, Ammar Zahar, Zamri Nanyan dan ramai lagi. Saya sudah menceburi bisnes internet sejak setahun yang lepas, cuma saya tidak ada tindakan drastik untuk bermula. Bermula tahun ini, Insya Allah saya akan bangun dari 'tidur' dan bangkit.

Kenapa saya namakan pakej ini sebagai Pakej 3T?

Pakej 3T bermaksud satu pakej PLR yang mempunyai pelbagai ebook termasuk video tutorial, audio panduan dan software yang TERBANYAK, TERMURAH dan TERHEBAT. Kenapa pakej ini dikatakan pakej terbanyak? Kerana Pakej3T ini mempunyai lebih 2000 panduan bisnes internet yang berharga kira-kira USD 9,800. Dan kenapa pakej ini juga dikatakan pakej termurah? Kerana pakej yang mempunyai produk bernilai USD 9,800 ini, atau RM 34,300 akan mejadi milik anda hanya dengan harga RM 25. Tidak masuk akal, tetapi itulah realitinya. Yang terakhir, kenapa pakej ini turut dikatakan pakej terhebat? Sudah tentulah yang terhebat kerana Pakej3T ini mempunyai produk berkualiti yang tebanyak dengan harga termurah


Kenapa setiap Internet Marketer perlu memiliki Pakej 3T ini?

Anda dapat menambah ilmu dalam bidang bisnes internet

Anda boleh jadikan Pakej 3T ini sebagai koleksi peribadi anda

Anda boleh jadikannya sebagai hadiah bonus dalam produk-produk anda akan datang

Anda boleh menjualnya semula dengan harga yang anda sendiri tentukanHanya 2 Perkara Yang Anda Perlu Ingat

~ Pakej yang bernilai RM34,300 akan menjadi milik anda hanya dengan RM25 ~

~ Pakej ini mempunyai 2000++ koleksi untuk kemajuan bisnes internet anda ~JANGAN BUANG MASA LAGI...

JOM KITA BERKENALAN DENGAN PAKEJ 3T INI...


Untuk Keterangan Lanjut Sila Klik DI SINI

0 comments:

Post a Comment

 
"Semoga Tahun 2011 Menjadikan Kita Lebih Baik Dari Tahun Sebelum-Sebelumnya"
" Suatu Kejayaan Yang Dikecapi Dengan Kepayahan Lebih Nikmat Daripada Suatu Yang Mudah Di Perolehi... Untuk Mencapai Kejayaan Bukanlah Suatu Yang Mudah.. Perlu Perancangan Dan Perlaksaan Yang Rapi.. Sekali Gagal Bukan Bermakna Gagal Selamanya... Bangkit Dan Teruskan Perjuangan... Pasti Cahaya Gemilang Akan Kelihatan... "
" Belajar dan Terus Belajar Adalah Penting Dalam Hidup Ini... Untuk Mencapai Kejayaan, Belajarlah Untuk Memantapkan Lagi Pengetahuan Di Dada... Bila Sudah Berilmu... Praktikkanlah Supaya Kita Lebih Mahir Dan Tidak Lupa.. Bila Sudah Berjaya.. Janganlah Sombong... Kongsilah Ilmu Bersama-sama.. "

Blog Imabiz Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template