Tuesday, August 25, 2009

Rahsia Emas Yang Hilang (Percuma)

Rahsia Bagaimana Anda Boleh Menggandakan Wang Simpanan, Melangsaikan Hutang Dengan Segera, Tak Perlu Risau Lagi Pasal Tak Cukup Duit!


Yang menariknya anda boleh miliki semuanya ini tanpa perlu menjadi Usahawan, menyertai MLM ataupun membuat kerja sambilan yang tak pasti untungnya. Yang penting anda boleh meneruskan kerja seharian anda seperti biasa tanpa sebarang gangguan...


Peluang untuk mengetahui rahsia ini mungkin sekali ini sahaja... saya yakin jika anda mengambil ringan akan laporan ini rahsia ini akan hilang begitu sahaja... jadi teruskan membaca dan ianya sangat berbaloi kerana teknik dari rahsia ini adalah sah dari segi syarak dan undang-undang Malaysia...Dari : Team Rahsia Emas.Com

Lokasi : Kuala Lumpur


Adakah anda sedar akan REALITI yang berlaku pada diri anda???Setiap hari anda rungsing memikirkan wang simpanan untuk masa depan anda seperti KWSP, koperasi, ASB dan lain-lain tak mencukupi terutamanya selepas anda bersara kelak. Anda bertanya pada diri anda sendiri ” Adakah aku perlu bekerja lagi selepas persaraan aku?”

Anda ingin berniaga untuk menambah pendapatan, tetapi anda rasa anda tidak akan berjaya? Dan paling dirisaukan adalah HILANG MODAL! Di tambah lagi dengan anda sememangnya tidak mahir dalam selok – belok perniagaan. Tahukah anda bahawa ini akan meningkatkan lagi RISIKO anda untuk gagal!

Sejak kebelakangan ini, gempar satu Malaysia bahawa ramai orang buat duit di internet! Anda memang teruja untuk mencubanya, tetapi anda masih ragu-ragu dan tidak yakin akan kebenarannya. Anda takut akan DITIPU! Mana tidaknya, banyak juga skim-skim penipuan cepat kaya yang turut menyelinap masuk dalam dunia buat duit online ini. Anda takut tertipu dan wang anda lesap jika tidak berhati-hati!

Anda ingin menyertai saham- saham di pasaran tetapi takut akan rugi. Dan anda juga tidak mahir mengkaji turun naik pasaran saham. Anda perlu tahu, untuk mendapat keuntungan besar dalam pelaburan berisiko tinggi ini, anda perlu melabur modal yang besar! Main saham memang benar-benar untung jika saham naik, jika saham turun pula hilang semua wang pelaburan anda! Memang tidak sanggup untuk RUGI BESAR jika pasaran jatuh terutamanya bila berlaku kegawatan ekonomi.

Anda pernah terjebak menyertai pelaburan-pelaburan skim cepat kaya seperti swisscash, skim piramid dan bermacam-macam lagi yang jelas haram dari segi syarak & undang-undang dan ternyata hanya menipu wang anda. Ini menyebabkan anda menutup peluang bagi semua peluang yang dapat membantu sumber kewangan anda walaupun ianya benar. Anda tidak sanggup terjebak buat kali kedua.

Anda memang seorang yang berminat membuat duit, tetapi malas untuk berusaha keras? Mengapa? Sudah pasti anda tidak sanggup untuk bekerja lebih masa yang bakal mengurangkan masa terluang anda bersama keluarga yang tercinta. Bagi anda, masa dan kasih sayang keluarga adalah lebih penting dari segalanya. Akan tetapi, dengan sumber kewangan yang terhad, anda tidak dapat memberikan kehidupan yang terbaik buat keluarga anda. Apakah yang patut dibuat? Adakah ”aku perlu main nombor ekor, mantahu ada nasib boleh kaya?”

Dan bermacam-macam perkara selain tertera di atas yang merungsingkan dan memeningkan kepala anda dalam mencari wang tambahan untuk anda dan keluarga anda demi kehidupan masa sekarang dan masa depan yang terjamin.

Sekiranya anda benar-benar rungsing memikirkan permasalahan di atas, usah risau lagi! Teruskan pembacaan anda kerana sebentar lagi kami akan bongkarkan satu rahsia bagaimana anda mampu menyelesaikan semua masalah di atas hanya menggunakan EMAS. Ya, dengan EMAS. Dan anda boleh lakukannya sendiri berdasarkan panduan-panduan yang akan kami bongkarkan sebentar lagi.Setiap masalah ada penyelesaiannya. Ya, sebenarnya EMAS mampu menjadi jalan penyelesaian TERBAIK bagi segala masalah kewangan anda!Tuan/ Puan yang dihormati,


Tahukah anda bahawa emas mampu menjamin kehidupan anda untuk masa sekarang dan juga masa hadapan? Jadi sebelum saya membongkarnya mari kita lihat dengan lebih dekat akan apa itu emas.

Emas adalah bahan logam yang amat tinggi nilainya tidak akan jatuh dimakan inflasi. Emas merupakan logam yang lengai. Ia tidak bertindak balas dengan bahan-bahan lain. Dalam industri pembuatan, emas digunakan sebagai pemangkin kerana ia adalah bebas daripada menganggu logam-logam lain. Pendek kata ia tidak bertindak balas dengan logam-logam lain. Sifat emas yang inilah menyebabkan ia begitu berguna dan berharga dalam industri pembuatan. Yang menariknya, sehingga sekarang masih belum ada lagi saintis yang mampu membuat emas.

Kebanyakan kita hanya mengetahui emas hanya sebagai bahan perhiasan semata-mata. Bila ada barang kemas, apa yang kita tahu adalah jual, gadai dan beli semula. Dan ramai juga golongan wanita kita berlumba-lumba mengumpulkan emas demi menunjukkan kemampuan dan kehebatan kewangan mereka. Yang sakitnya adalah, poket suami mereka! Sehinggakan ada yang sanggup berhutang untuk memiliki barang kemas. Bila wang tiada, mulalah emas yang asalnya dibeli dengan harga yang mahal dijual dengan harga yang lebih rendah ataupun anda mendapat keuntungan yang sedikit apabila dijual atau digadai di tokey-tokey pajak gadai. Inilah sering dialami oleh kebanyakan dari masyarakat kita terutamanya kaum Melayu.

Bukan maksud saya bahawa anda tidak perlu memakaikan emas pada kaum isteri, tetapi anda perlu tahu bagaimana caranya. Dengan barang kemas di tubuh wanita, sebenarnya ianya boleh dimanipulasikan dengan lebih efisyen dan bermanfaat. Sebenarnya, dengan emas, kita mampu menambah sumber kewangan kita jika kita tahu caranya. Bukan barang kemas saja tetapi berbagai-bagai bentuk/jenis emas yang boleh dijadikan sumber kekayaan kita pada masa sekarang dan juga pada masa hadapan. Bagaimana caranya? Caranya tidak lain tidak bukan adalah dengan pelaburan emas.


6 SEBAB UTAMA KENAPA ANDA PATUT

MELABUR DENGAN EMAS!
trend kenaikan harga emas adalah sentiasa menaik. Dalam masa sebulan ianya boleh naik sehingga 5%. Pernah dicatatkan, harga emas naik 33.3% dalam tempoh setahun 2006 -2007. Sekiranya anda beli 100gram emas dengan RM100 per gram pada Jan 2006, iaitu RM10,000. Apabila anda menjualnya pada Jan 2007, anda akan mendapat RM 13,300. Maknanya anda untung RM3,300 hanya dalam setahun. Tidakkah ianya sangat lumayan ?

Pelaburan emas amat tinggi pulangannya berbanding pelaburan ASB. ASB biasanya memberikan pulangan 8-10% setahun. Akan tetapi pulangan emas adalah 50 -100% lebih lumayan daripada ASB.

Harga minyak naik – harga emas akan naik. Apabila minyak naik, semua harga barang akan naik termasuk emas. Jika anda membeli emas sekarang, anda akan mendapat keuntungan lumayan pada masa kenaikan harga minyak ini. Dan anda perlu ingat juga bahawa emas tidak dipengaruhi oleh INFLASI.

Terdapat beberapa cara anda boleh mendapat keuntungan melalui emas. Kebanyakan daripada kita tahu emas hanyalah barang kemas. Tahukan anda dengan hanya bergantung kepada barang kemas, keuntungan yang diperolehi selepas menjualnya tidaklah seberapa besar, tapi masih menguntungkan. Sebenarnya ada banyak bentuk pelaburan emas iaitu ------,------,--------,-------, & -------. (masih rahsia)

Diiktiraf oleh sistem kewangan Malaysia di mana Bank Negara sendiri memainkan peranan besar dalam menyedarkan kepentingan pelaburan emas ini kepada orang ramai. Sudah tentu ianya sah di sisi undang-undang dan juga halal dari segi Hukum Syariah.

Terdapat banyak kemudahan di mana bank-bank utama di Malaysia seperti Maybank, Public Bank yang menyediakan skim pelaburan emas sebagai pelaburan orang ramai.

Sila Download Percuma Dengan Memasukkan Nama Dan Email Anda DI SINI

0 comments:

Post a Comment

 
"Semoga Tahun 2011 Menjadikan Kita Lebih Baik Dari Tahun Sebelum-Sebelumnya"
" Suatu Kejayaan Yang Dikecapi Dengan Kepayahan Lebih Nikmat Daripada Suatu Yang Mudah Di Perolehi... Untuk Mencapai Kejayaan Bukanlah Suatu Yang Mudah.. Perlu Perancangan Dan Perlaksaan Yang Rapi.. Sekali Gagal Bukan Bermakna Gagal Selamanya... Bangkit Dan Teruskan Perjuangan... Pasti Cahaya Gemilang Akan Kelihatan... "
" Belajar dan Terus Belajar Adalah Penting Dalam Hidup Ini... Untuk Mencapai Kejayaan, Belajarlah Untuk Memantapkan Lagi Pengetahuan Di Dada... Bila Sudah Berilmu... Praktikkanlah Supaya Kita Lebih Mahir Dan Tidak Lupa.. Bila Sudah Berjaya.. Janganlah Sombong... Kongsilah Ilmu Bersama-sama.. "

Blog Imabiz Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template