Monday, August 3, 2009

Tak Perlu Website Pun Boleh Buat Duit



Daripada : Raja Kamil

Bagaimana Untuk Membuat Duit Tanpa Laman Web, Tanpa Affiliate Marketing Dengan Hanya Sebuah Domain

Ditulis pada 11:05 AM
Untuk mereka yang mahu membuat duit secara hampir pasif.

Anda tidak akan membaca satu benda merepek pun dalam surat jualan ini.

Apa yang akan anda ketahui ialah cara mudah untuk membuat duit menggunakan Adsense for Domains.

Ianya bukan susah. Orang yang hampir fail bahasa Inggeris pun boleh mendapat duit (macam orang yang cakap ni ;)

Sekarang ini,anda tidak perlu lagi membuat laman web yang mempunyai kandungan yang pelbagai untuk membuat duit dengan Adsense.

Anda hanya memerlukan domain dan itu sahaja. Mungkin anda rasa domain mahal, tetapi saya boleh memberikan kepada anda cara yang amat-amat murah untuk mendapatkan domain (RM3 sahaja untuk satu).

Apa Itu Google AdSense for Domains?

Mungkin anda masih lagi tidak mengetahui apa itu Adsense for Domains. Mengikut Google, Adsense for Domains merupakan:

Adsense for Domains membenarkan mereka yang mempunyai domain yang tidak dimajukan untuk membantu pelawat mereka memberikan makluma tyang relevan termasuk iklan, link dan search results kepada pembaca domain tersebut.

Dengan Adsense for Domains, pelawat domain anda mendapat maklumat yang berkaitan daripada berjumpa laman web kosong atau error "page not found". Dengan kata lain: anda akan memberikan sesuatu yang berharga kepada pelawat.

Adsense for Domains memberikan pengiklan peluang lebih banyak untuk mencari pelanggan dan domain anda akan menjadi pangkalan mereka untuk mencari pelanggan. Win-win situation.

Jika anda mempunyai domain yang tidak dibangunkan, Adsense for domains akan membantu pelawat domain anda. Dengan ini, mereka akan mendapat pengalaman pelayaran internet yang lebih baik dan menyayangi anda kerananya!

Diambil dan diubahsuai daripada http://www.google.com/domainpark/



Anda akan mengetahui dengan lebih lanjut tentang Adsense for Domains di dalam mesej ini.


Mesej ini penting kepada mereka yang mahu membuat duit dengan banyak.

Reality Check: Apa Yang Kebanyakan "Usahawan" Buat Sekarang Dengan Hidup Mereka

Semasa saya menulis mesej ini, saya pasti terdapat ramai usahawan yang bermimpi untuk membuat ribuan dollar sebulan melalui Adsense. Mereka mencuba 6 jam sehari mencari trik terhebat, trik terbaru dan mereka hanya mendapt puluhan dolar sahaja daripada usaha mereka itu.

Yang sebenarnya mereka tidak tahu bahawa cara mereka itu salah. Mereka telah membaca pelbagai e-book dan buku yang mengajar perkara-perkara tak berguna mengenai Adsense.

"Buat ini dan anda akan jadi kaya!"

"Jangan bagi iklan anda warna lain daripada background!"

Dan macam-macam lagi Bulls***.

Maafkan saya kerana kekasaran bahasa saya.

Saya cuma tak dapat tahan perasan saya kepada mereka yang tak habis-habis berjanji, tapi tak pernah tunaikan.

Heh, saya harap orang-orang sampah macam tu terbakar dalam negara.

Anyway, saya ada satu rahsia yang ingin saya kongsikan bersama anda.

Rahsia ini boleh membantu anda untuk membuat lebih banyak duit dan rahsianya ialah...

Berjumpa mereka di tempat yang mereka nak pergi dan anda boleh buat duit!

Biar saya terangkan.

Setiap orang yang menggunakan Internet menggunakan Internet untuk mencari maklumat dan setiap hari semakin ramai orang membuka Internet untuk melakukan perkara yang sama.

Apa yang anda perlu buat ialah membawa domain anda "berjumpa" dengan mereka yang sedang mencari maklumat ini.

Tahukah anda bahawa kebanyakan orang melayari internet untuk 7.8 jam atau 31 jam sebulan?

Maksudnya rata-rata orang melayari internet 372 jam setahun!

Tahu berapa banyak buku orang baca dalam setahun?

Rata-rata orang terutamanya di Amerika dan Malaysia hanya membaca buku kurang daripada satu setahun!

Saya bukan Einstein tapi saya tahu yang ni: anda boleh gunakan psikologi manusia untuk menguntungkan diri anda.

Cuba anda lihat balik fakta yang saya baru sebutkan tadi.
372 jam melayari Internet.
Kurang daripada satu buku setahun.

Semua ini menuding ke arah satu maklumat: orang tak suka duduk diam. Dalam Internet ada pelbagai maklumat dan mereka akan klik walaupun ianya tidak begitu relevan dengan apa yang mereka cari.

Dengan menggunakan Adsense for Domains, mereka akan klik kepada hampir kesemua iklan yang anda dan...

Setiap kali mereka klik, duit masuk ke dalam akaun anda!

Oh, sebelum saya lupa, teknik yang bakal saya ajar akan memberikan anda bukan satu, tetapi tiga cara untuk membuat duit dengan Adsense for Domains.

1. Adsense
2. Domain parking
3. Jual domain

Senang kan?

Tapi... biar saya berterus terang dengan anda.

Sebab anda di sini pastinya anda ingin membuat duit di Internet. Dan kemungkinan anda pun dah bosan dengan kebanyakan produk pemasaran di luar sana yang menjanjikan syurga, tetapi memberi anda neraka. Habis semua duit anda dikebas mereka.

Kenapa orang melayari internet? Kerana mereka ingin mencari jalan keluar daripada kebosanan hidup mereka dan ianya medium paling bagus untuk mereka lakukannya. Macam-macam ada ;)

AMARAN: mesej ini bukan untuk semua. Sebenarnya, ada yang takkan faham pun dengan apa yang bakal anda temui selepas ini.

Ada juga yang akan tergores hati mereka dengan taktik-taktik yang bakal saya tunjukkan kepada anda nanti.

Tetapi... jika anda lain sedikit daripada orang lain, teringin melalui pengembaraan, dan membaca setiap perkataan yang saya tulis di sini, saya dapat jamin anda akan melihat dunia ini dengan perspektif yang lain.

Anda mungkin pernah terfikir, bagaimana untuk mengubah hidup anda supaya menjadi lebih baik dan situasi kewangan anda juga menjadi lebih baik.

Dan mungkin anda fikir... boleh ke saya buat macam tu?

Jawapan dari saya ialah: anda boleh.

Dengar...

Nama saya ialah Raja Kamil dan saya akan....

Menunjukkan Kepada Anda Satu Cara Mudah Untuk Menjana Duit Online!

Apa yang saya tunjukkan kepada anda mungkin tidak akan menjadikan anda jutawan sekelip mata. Kalau itu yang anda nak, saya rasa lebih baik anda pergi ke tempat yang menawarkan skim cepat kaya.

Tetapi jika anda di sini untuk mempelajari bagaimana untuk membuat duit online dengan senang (tak perlu mendapat klik), anda berada di tempat yang betul.

Untuk Keterangan Lanjut Sila Klik DI SINI

2 comments:

AJ on November 4, 2009 at 8:13 AM said...

Erm. Domain oh domain.
Pakai domain free pun leh buat juga adsense for domain :-)

imabiz on November 4, 2009 at 8:45 PM said...

mari buat adsense for domain..

Post a Comment

 
"Semoga Tahun 2011 Menjadikan Kita Lebih Baik Dari Tahun Sebelum-Sebelumnya"
" Suatu Kejayaan Yang Dikecapi Dengan Kepayahan Lebih Nikmat Daripada Suatu Yang Mudah Di Perolehi... Untuk Mencapai Kejayaan Bukanlah Suatu Yang Mudah.. Perlu Perancangan Dan Perlaksaan Yang Rapi.. Sekali Gagal Bukan Bermakna Gagal Selamanya... Bangkit Dan Teruskan Perjuangan... Pasti Cahaya Gemilang Akan Kelihatan... "
" Belajar dan Terus Belajar Adalah Penting Dalam Hidup Ini... Untuk Mencapai Kejayaan, Belajarlah Untuk Memantapkan Lagi Pengetahuan Di Dada... Bila Sudah Berilmu... Praktikkanlah Supaya Kita Lebih Mahir Dan Tidak Lupa.. Bila Sudah Berjaya.. Janganlah Sombong... Kongsilah Ilmu Bersama-sama.. "

Blog Imabiz Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template