Friday, November 6, 2009

6 Idea Buat Duit MRR (Percuma)

"Anda Kini berpeluang menjana pendapatan dengan koleksi produk MRR yang anda ada"

Dari Meja:MHNizam
Tahukah anda telah ramai IM menjana pendapatan di internet menggunakan produk MRR tetapi mereka cuma tidak dedahkan rahsia mereka.Kini saya bongkarkan kepada anda 6 idea bagaimana anda boleh perolehi pendapatan dari produk-produk MRR yang anda miliki atau produk MRR yang anda bakal miliki......Kini saya ingin bantu anda untuk mula menjana pendapatan dengan produk MRR yang anda miliki atau yang anda bakal miliki...Berapa yang anda sanggup bayar untuk produk ini?RM50?RM30?Tidak perlu kerana ianya PERCUMA. Kini anda cuma perlu daftarkan nama anda di bawah beserta email dan anda akan perolehi produk hebat ini.

Klik DI SINI untuk download

7 comments:

KamarulR on November 7, 2009 at 6:44 AM said...

MRR ape sebenarnya Ima ?

imabiz on November 7, 2009 at 3:51 PM said...

MRR tue adalah Master Resell Right.. yang mane produk yang mempunyai lesen MRR nie kita boleh jual kembali tetapi mengikut syarat-syarat yang ditetapkan oleh pencipta produk... nak tau lebih lanjut.. download produk percuma di atas tue...

KamarulR on November 7, 2009 at 4:41 PM said...

owh kira affiliate la nie?

imabiz on November 7, 2009 at 8:38 PM said...

ini nukan produk affiliate... produk nie kite download dan kite kene buat laman web jualan sendiri dan jual kembali...

KamarulR on November 10, 2009 at 8:37 AM said...

owh ... camtu ...

Penang on November 17, 2009 at 12:28 AM said...

Bagi sesiapa yang belum ada produk sendiri, elok lah beli produk yang ada lesen MRR dan kemudian jual kembali. Kita dapat keuntungan 100% tanpa perlu kongsi dgn orang lain. Biasanya dia bagi dgn web jualan, cuma edit sahaja perkara-perkara tertentu

imabiz on November 17, 2009 at 5:52 AM said...

hah.. betul tue... beli jgn tak beli..

Post a Comment

 
"Semoga Tahun 2011 Menjadikan Kita Lebih Baik Dari Tahun Sebelum-Sebelumnya"
" Suatu Kejayaan Yang Dikecapi Dengan Kepayahan Lebih Nikmat Daripada Suatu Yang Mudah Di Perolehi... Untuk Mencapai Kejayaan Bukanlah Suatu Yang Mudah.. Perlu Perancangan Dan Perlaksaan Yang Rapi.. Sekali Gagal Bukan Bermakna Gagal Selamanya... Bangkit Dan Teruskan Perjuangan... Pasti Cahaya Gemilang Akan Kelihatan... "
" Belajar dan Terus Belajar Adalah Penting Dalam Hidup Ini... Untuk Mencapai Kejayaan, Belajarlah Untuk Memantapkan Lagi Pengetahuan Di Dada... Bila Sudah Berilmu... Praktikkanlah Supaya Kita Lebih Mahir Dan Tidak Lupa.. Bila Sudah Berjaya.. Janganlah Sombong... Kongsilah Ilmu Bersama-sama.. "

Blog Imabiz Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template