Friday, February 5, 2010

15 Keajaiban Penjimatan Dibongkarkan - KeajaibanPenjimatan.Com

Salam sejahtera.. hari ini imabiz dapat satu info atau ilmu yang menarik mengenai penjimatan.. imabiz akan kongsikan kepada anda laman web yang mungkin dapat membantu anda mengubah taraf hidup anda kepada lebih baik.. KeajaibanPenjimatan.Com adalah laman web milik saudara Julmazli Dempollok.. beliau berkongsi satu panduan penjimatan yang amat berguna kepada kita yang mana panduan tersebut boleh di download secara Percuma di laman KeajaibanPenjimatan.Com...Mari kita lihat ape kate Saudara Julmazli Dempollok mengenai produk beliau ini :

Tuan dan puan yang saya hormati,

Adakah anda memikirkan ini setiap hari:

* Perbelanjaan sara hidup yang semakin meningkat dari hari ke hari
* Kos pengajian anak-anak yang tinggi menggunung
* Simpanan yang terlalu sedikit atau tiada langsung
* Kehilangan pekerjaan dan kehilangan punca pendapatan
* Kalau satu hari nanti anda hilang upaya dan tidak mampu lagi bekerja
* Kemeruduman atau kelembaban ekonomi yang memberi kesan langsung kepada kuasa beli dan tabungan
* Mencari modal untuk memulakan perniagaan

Lebih teruk lagi..
Andai kemelesetan ekonomi yang serius melanda. 1987, 1997 dan 2009 adalah antara tahun-tahun yang memeritkan. Ia adalah bencana sosial yang boleh menyebabkan kerugian dan kesengsaraan kepada banyak pihak;

* Syarikat gulung tikar
* Pembuangan pekerja
* Peningkatan jenayah sosial seperti mencuri dan lain-lain
* Graduan yang sedang dan akan menamatkan pengajian menjadi suram masa depannya

Jika anda kalut dicengkam dengan kebimbangan-kebimbangan ini. Jika anda masih trauma akibat kesan kemelesetan. Dan jika anda mahu mencari sedikit sinar, sila teruskan bacaan anda..

Mari kita perhatikan fakta berikut
80% daripada perniagaan baru gagal dalam 1 tahun pertama
Kajian KWSP mendapati kebanyakan pencarum akan menghabiskan simpanan dalam tempoh 5 hingga 10 tahun selepas bersara
85% rakyat Malaysia tidak mempunyai kesedaran mengenai pengurusan kewangan yang betul
Kemeruduman atau kemelesetan ekonomi adalah kitaran yang berulang. Ini bermakna ia pasti berlaku lagiSudahkah anda bersedia menghadapi kegagalan awal dalam usaha perniagaan anda?

Sudahkah anda mengambil langkah menambah simpanan untuk hari tua?

Sudahkah anda mempelajari teknik dan cara menguruskan kewangan yang tepat?

Sudahkah anda bersedia menghadapi saat kegawatan yang lebih teruk akan datang ini?

Tapi sebelum saya meneruskan, pasti ada yang tertanya..


Jadi siapakah saya ini? Bolehkah anda mengharapkan saya? Pada mulanya, saya juga seperti anda. Malah mungkin lebih teruk lagi. Terkontang kanting menguruskan kewangan, sering kehabisan gaji dan menanggung hutang yang agak besar. Alhamdulilah.. selepas saya cuba membaiki diri dengan bersungguh-sungguh, keadaan itu mulai berubah kini. Bagaimanapun, saya tidak akan mencanangkan kejayaan yang sudah perolehi, kerana takut-takut jatuh riak pula J. Hanya cukuplah saya katakan sekarang saya tidak pernah keputusan wang lagi, memiliki beberapa perniagaan dan sedikit pelaburan termasuk hartanah, unit amanah dan komoditi emas. Saya juga telah menghasilkan sebuah buku menarik yang menerangkan subjek penjimatan ini dengan penuh teliti dan terperinci yang berjudul Wang Tersembunyi. Ia boleh didapati di kedai buku utama seluruh negara.
Apa pendapat imabiz mengenai panduan ini :

satu perkongsian yang amat mmenarik dari pengarang ebook Keajaiban Penjimatan ini.. beliau berkongsi tip penjimatan yang berkesan yang beliau kongsikan dari pengalaman beliau sendiri mengatasi masalah kewangan yang beliau atasi.. sudah tentu perkongsian yang telah terbukti berhasil yang dikongsi di dalam panduan keajaiban penjimatan ini.. dan yang menariknyer... panduan ini diberikan secara percuma... dah la teknik berguna dikongsikan... percuma pulak tue.. apa yang perlu anda lakukan adalah masukkan nama dan alamat emel anda ke borang subcribe atau langganan newlettes KeajaibanPenjimatan.Com... mudah bukan.. dan bukan itu sahaja.. diberi pula bonus E-Kursus yang akan dihantar terus ke emel anda setelah anda melanggan newsletter KeajaibanPenjimatan.Com... dan tambahan dua lagi bonus iaitu :

Panduan Perbelanjaan Makanan dan Template Helaian Kerja Perbelanjaan Makanan Bulanan

dan... disertakan sekali emel support supaya anda boleh berkomunikasi jika terdapat pertanyaan atau kemusykilan terhadap apa sahaja yang berkaitan dengan keajaiban penjimatan ini... Masih Tidak Berbaloi kah..??

Jom Download Panduan Percuma Ini di KeajaibanPenjimatan.Com sebelum admin berubah fikiran untuk menjualnye pula..

Untuk Keterangan Lanjut Sila Klik DI SINI

0 comments:

Post a Comment

 
"Semoga Tahun 2011 Menjadikan Kita Lebih Baik Dari Tahun Sebelum-Sebelumnya"
" Suatu Kejayaan Yang Dikecapi Dengan Kepayahan Lebih Nikmat Daripada Suatu Yang Mudah Di Perolehi... Untuk Mencapai Kejayaan Bukanlah Suatu Yang Mudah.. Perlu Perancangan Dan Perlaksaan Yang Rapi.. Sekali Gagal Bukan Bermakna Gagal Selamanya... Bangkit Dan Teruskan Perjuangan... Pasti Cahaya Gemilang Akan Kelihatan... "
" Belajar dan Terus Belajar Adalah Penting Dalam Hidup Ini... Untuk Mencapai Kejayaan, Belajarlah Untuk Memantapkan Lagi Pengetahuan Di Dada... Bila Sudah Berilmu... Praktikkanlah Supaya Kita Lebih Mahir Dan Tidak Lupa.. Bila Sudah Berjaya.. Janganlah Sombong... Kongsilah Ilmu Bersama-sama.. "

Blog Imabiz Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template