Wednesday, February 3, 2010

Buat Duit Dengan Bisnes T-Shirt

Salam sejahtera imabiz ucapkan... imabiz ucapkan terima kasih kepada pembeli Pakej 80 Produk PLR... tawaran istimewa hanya dibuka di Wangcyber sahaja... Kini tawaran sape cepat di yang dapat di WC berharge RM20 atau $6... sape yang belum mendapatkan pakej ini bolehlah klik DI SINI...

Hari ini imabiz nak kongsi satu peluang untuk anda menjana kewangan tidak kire secara offline mahupun online... yang penting bisnes ini tidak memerlukan kita menyimpan stok.. jika ada tempahan baru kite mengeluarkan modal.. kalau dah biase dengan supplier lagi mudah... siap boleh credit lagi... hehe... bisnes yang imabiz maksudkan adalah Bisnes T-Shirt...Pakej Ebook Bisnes T-shirt ini merangkumi beberape ebook dalam satu pakej iaitu :

1. Bisnes T-shirt Ebook

2. Senarai Pembekal Bisnes T-Shirt

3. Pelan Tindakan Bisnes T-ShirtKenapa "Perniagaan Tshirt"?Perniagaan menjual t-shirt mempunyai keunikan yang tersendiri. Ketika orang sibuk dengan pelbagai program MLM, perniagaan internet, internet marketing, blogging, Adsense dan sebagainya, mereka tak menyedari bahawa 'Perniagaan T-Shirt' mempunyai kelebihan yang tersendiri, malah lebih baik dari lain-lain jenis buat duit jika diteliti.

Antaranya :

Tak perlu menyimpan stok produk (baju) di rumah.

Boleh dilakukan secara part-time.

Anda tentukan sendiri untung margin, samada untung besar atau untung kecil atau untung sederhana. Untung margin adalah untung bersih selepas ditolak harga kos.

Tak memerlukan pengalaman. Walaupun anda tiada pengalaman, anda tetap boleh bermula sekarang.

Permintaan terhadap T-Shirt sentiasa berterusan, dan ianya tidak bermusim. Peluang mendapat tempahan sentiasa ada.

Anda tak perlu pening mencari idea menulis ebook. Idea membuat tshirt adalah sangat-sangat mudah, iaitu hanya dengan hanya mengetahui cara design.

Apa Pendapat Imabiz Tentang Pakej Ebook Bisnes T-Shirt :

"Dari Zero Menjadi Pakar Bisnes Tshirt"" Satu produk yang amat berbaloi untuk dimiliki, panduan yang dikongsikan adalah berdasarkan pengalaman penulis sendiri yang telah beberapa tahun memperolehi keuntungan daripada bisnes atau perniagaan t-shirt printing ini...

Panduan ini juga akan menjadikan anda daripada zero atau tidak tahu langsung mengenai perniagaan ini kepada pakar dalam bidang perniagaan tshirt printing seterusnya menghasilkan pendapatan melalui perniagaan ini.. dengan harga yang ditawarkan adalah amat murah berbanding dengan apa yang dikongsikan di dalam produk hebat ini..

Setelah anda membaca panduan ini anda boleh memilih untuk menjadi AGEN T-SHIRT PRINTING SECARA ONLINE SEPENUHNYA atau AGEN TSHIRT PRINTING SECARA ONLINE & OFFLINE atau PENJUAL T-SHIRT PRINTING SECARA ONLINE...

Yang paling menarik adalah panduan ini disertakan sekali senarai alamat kilang atau pembekal dalam perniagaan t-shirt printing ini.. Ini memudahkan lagi kita memilih pembekal yang berdekatan kawasan tempat tinggal kita... dari 5 bintang, 4 bintang imabiz berikan untuk produk ini.. "


Jadi, mari rebut peluang bisnes paling masyuk 2010 ini dapatkan Pakej Ebook Bisnes T-Shirt ini sekarang dan mula menjana pendapatan lumayan...

Untuk Keterangan Lanjut Sila Klik DI SINI

3 comments:

tanabe84 on February 4, 2010 at 1:06 AM said...

saya pun baru join affiliate ni..
awk dh jd premium member ke?

imabiz on February 5, 2010 at 7:35 AM said...

belum.. takde modal lagi...

surihatiku on February 23, 2010 at 6:30 AM said...

satu jualan ayng bagus ni..
minta izin tuan rumag blh link ke??

Post a Comment

 
"Semoga Tahun 2011 Menjadikan Kita Lebih Baik Dari Tahun Sebelum-Sebelumnya"
" Suatu Kejayaan Yang Dikecapi Dengan Kepayahan Lebih Nikmat Daripada Suatu Yang Mudah Di Perolehi... Untuk Mencapai Kejayaan Bukanlah Suatu Yang Mudah.. Perlu Perancangan Dan Perlaksaan Yang Rapi.. Sekali Gagal Bukan Bermakna Gagal Selamanya... Bangkit Dan Teruskan Perjuangan... Pasti Cahaya Gemilang Akan Kelihatan... "
" Belajar dan Terus Belajar Adalah Penting Dalam Hidup Ini... Untuk Mencapai Kejayaan, Belajarlah Untuk Memantapkan Lagi Pengetahuan Di Dada... Bila Sudah Berilmu... Praktikkanlah Supaya Kita Lebih Mahir Dan Tidak Lupa.. Bila Sudah Berjaya.. Janganlah Sombong... Kongsilah Ilmu Bersama-sama.. "

Blog Imabiz Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template