Thursday, February 11, 2010

Domain + Hosting + WC Premium Untuk Di Menangi

salam sejahtera imabiz ucapkan kepada pembaca blog ini... hari ini imabiz nak kongsi satu peluang untuk anda semua... sudah tentu anda semua sudah tahu tentang kepentingan memiliki blog sendiri yang lebih profesional tidak kirelah menggunakan Wordpress atau Joomla sebagai platform blog anda itu... apa yang penting untuk membina web atau blog Wordpress ini ialah anda kene la cari hosting dulu... domain boleh cube yang percuma.. co.cc macam imabiz gak....

Jadi, bersangkutan dengan yang imabiz terangkan di atas... imabiz nak kogsi satu contest atau cabaran yang telah berlangsung selama seminggu di WC... Syarat-syarat yang diberikan juga amatlah mudah.. cabaran ini diberi nama Cabaran Muaturun.My.. So.. cabaran ini adalah dari Muaturun.My...Cabaran ini berlansung bermula : 05/02/2010 hingga 05/04/2010 (Dua Bulan)


Jom lihat Apa Syarat-Syarat Untuk Menyertai Cabaran ini :

1. Anda Perlu Join Facebook Fan Muaturun.My Club di Muaturun.My

2. Buat Post Di Blog Anda Mengenai Muaturun.My

3. Post Anda Mengenai Muaturun.My hendaklah di Link kan ke dalam Facebook ANDA.

4. Reply tread Cabaran di WC dengan meletakkan link post yang telah anda buat mengenai Muaturun.My

5. Letakkan Banner Muaturun.My di Blog Anda. ( Akan Di Update Nanti )


Dan Pemenang adalah berdasarkan KOMEN yang paling banyak diperoleh di Posting Tersebut... TETAPI... KOMEN yang dikira adalah hanya komen yang berkualiti.. BUKAN komen yang sekadar melepaskan batuk ditangga atau spam..

HADIAH YANG DI TAWARKAN :


Tempat Pertama : Hosting Selama Setahun Beserta Domain TLD ( com/org/net ) + Keahlian WC Premium + Baju T-Shirt Muaturun.My

Tempat Kedua : Hosting Tanpa Domain Selama Setahun + Baju T-Shirt Muaturun.My

hosting provider yang di tawarkan : http://www.shinjiru.com.my/webHosting/linuxSharedHosting/

Tempat Pertama Standard Pakage
Tempat Kedua Mini Pakage


Tempat Ketiga Hingga Kelima : Baju T-Shirt Muaturun.My

Wah Menarik bukan..?? Jom la sertai... jumpe di WC yerk...

Untuk Keterangan Lanjut Sila Klik DI SINI...

0 comments:

Post a Comment

 
"Semoga Tahun 2011 Menjadikan Kita Lebih Baik Dari Tahun Sebelum-Sebelumnya"
" Suatu Kejayaan Yang Dikecapi Dengan Kepayahan Lebih Nikmat Daripada Suatu Yang Mudah Di Perolehi... Untuk Mencapai Kejayaan Bukanlah Suatu Yang Mudah.. Perlu Perancangan Dan Perlaksaan Yang Rapi.. Sekali Gagal Bukan Bermakna Gagal Selamanya... Bangkit Dan Teruskan Perjuangan... Pasti Cahaya Gemilang Akan Kelihatan... "
" Belajar dan Terus Belajar Adalah Penting Dalam Hidup Ini... Untuk Mencapai Kejayaan, Belajarlah Untuk Memantapkan Lagi Pengetahuan Di Dada... Bila Sudah Berilmu... Praktikkanlah Supaya Kita Lebih Mahir Dan Tidak Lupa.. Bila Sudah Berjaya.. Janganlah Sombong... Kongsilah Ilmu Bersama-sama.. "

Blog Imabiz Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template