Tuesday, July 7, 2009

Pay Per Lead ( PPL )

hari nie saya nak bercoloteh tentang progran pay per lead atau PPL.. kalau ade yang masih belum tahu program nie lebih kurang macam program affiliate juga.. tapi kebanyakan PPL nie adalah produk percuma...

PPL nie sebenarnya memberikan kebaikan kepada semua yang terlibat.. iaitu penganjur.. agen.. dan prospek... tujuan utama PPL nie adalah untuk mendapatkan maillist prospek.. jadi kebaikan kepada penganjur adalah memperolehi prospek.. kebaikan bagi affiliate atau agen adalah income la.. apa lagi.. dan pada prospek pula adalah ilmu yang diberikan oleh penganjur...Pada kebiasaannya.. bayaran untuk payperlead nie adalah hanya beberapa sen sahaja.. kerana kita mempromosikan produk percuma.. bukan susah mana pun.. kalau ade prospek yang download melalui link kita.. maka penganjur akan memberikan rm 0.30 ( sebagai contoh la ) untuk setiap prospek yang men download produk tersebut...

Di Bawah nie contoh produk pay per lead yang boleh kita cuba buat income skit... selamat mencuba...


1. Rahsia Forum Menjana Pendapatan2. Rahsia Bisnes Kad3. Rahsia Autoblog4. Tiga Panduan Rahsia5. Rahsia Pro Affiliate6. Rahsia Jutawan Internet0 comments:

Post a Comment

 
"Semoga Tahun 2011 Menjadikan Kita Lebih Baik Dari Tahun Sebelum-Sebelumnya"
" Suatu Kejayaan Yang Dikecapi Dengan Kepayahan Lebih Nikmat Daripada Suatu Yang Mudah Di Perolehi... Untuk Mencapai Kejayaan Bukanlah Suatu Yang Mudah.. Perlu Perancangan Dan Perlaksaan Yang Rapi.. Sekali Gagal Bukan Bermakna Gagal Selamanya... Bangkit Dan Teruskan Perjuangan... Pasti Cahaya Gemilang Akan Kelihatan... "
" Belajar dan Terus Belajar Adalah Penting Dalam Hidup Ini... Untuk Mencapai Kejayaan, Belajarlah Untuk Memantapkan Lagi Pengetahuan Di Dada... Bila Sudah Berilmu... Praktikkanlah Supaya Kita Lebih Mahir Dan Tidak Lupa.. Bila Sudah Berjaya.. Janganlah Sombong... Kongsilah Ilmu Bersama-sama.. "

Blog Imabiz Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template